Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet arra számítani, hogy eltűnik az az elavult nézet, hogy a férfinak kell egzisztenciát teremtenie?
Figyelt kérdés
Feminista férfiként engem zavarnak az ilyen nemi alapú különbségtételek, én minden tekintetben a haladást sürgetem az igazságosság felé.2023. jan. 17. 17:21
21/26 anonim válasza:
17 "brühühü, körmösként kevesebbet keresek, mint egy mérnök, mocsok férfiak!"
22/26 anonim válasza:
???
Az zavar, hogy mindenkinek oda van hányva az informatikus szakma, mintha az egy könnyű kis semmi szakma lenne.
23/26 anonim válasza:
"brühühü, körmösként kevesebbet keresek, mint egy mérnök, mocsok férfiak!"
ma 20:01
Privát"
Soha egy szó sem esett a feminizmus során, a különböző szakmák béreiről, ne égesd magad a tudatlanságoddal:))
24/26 anonim válasza:
23.
Mondjuk (sajnos) ennek egyik oka, hogy ők is pont leszarják, nemes módon.
25/26 anonim válasza:
"És mi a feminizmus nemezise?"
Az, hogy a noknek is lehet szepen lapatolni a sodert az utepitesen, tolni be a vasat a kohoba. A felsooktatasban valo tobzodas helyett.....
38F incel
26/26 anonim válasza:
Árufeltöltőként többet lehet keresni, állandó munka, nem is olyan nehéz…
De kell hozzá a nyolc általános.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!