Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy oldottátok meg az önállósodást? Harcoltatok az ingatlan és albérlétárakkal vagy simán csak odaköltöztetek egy pasikához?
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 15:09
11/17 anonim válasza:
Balázska! Te költöztél oda a nővéredhez.
12/17 anonim válasza:
Miért ne lehetne albérlet mellett saját lakást venni? Kereset kérdése.
13/17 anonim válasza:
Albérletben laktam, idővel hozzám költözött a barátom (durva, mi?), idővel tudtunk venni egy kisebb saját lakást felesben. Most építkezünk.
14/17 anonim válasza:
Egyet se félj Balázs, hozzád nulla darab nő szeretne valaha is költözni :D
15/17 anonim válasza:
Összeköltöztem 2 másik egyetemistával. Mindenkinek volt egy szobája és fizette a maga részét. Egyesekkel ellentétben én tudtam, hogy hol a helyem és nem egy másfészobás budai tehermentes lakást gondoltam egyetlen jó alapnak az életkezdéshez.
Mikor befejeztem az egyetemet és már nem csak diákmelóztam, meg tudtam engedni magamnak, hogy egyedül béreljek egy külön kicsi lakást. A párom is ilyet bérelt, mielőtt összeköltõztünk egy nagyobba.
16/17 anonim válasza:
A covid elejen elveszitettem a munkamat, akkor a szuleimnel eltem. Aztan lett masik, akkor odakoltoztem a pasikamhoz alberletbe, ahol beszalltam minden koltsegbe. Egy evvel kesobb en vettem hazat, hitelbol, es azota a pasikammal egyutt elunk itt, ennek lassan ket eve. A pasikam pedig hamarosan a ferjem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!