Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gáz ez ismerkedő dumának?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz ez ismerkedő dumának? Nem érzi, hogy ennél önzőbb szöveg nem is létezik?

Figyelt kérdés
Egy társkeresőn, valakinek az adatlapján találtam ezt a mondatot, nyilván igen büszke rá: "Nem azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért, aki én vagyok melletted." Hihetetlen számomra, hogy valaki hogy lehet ennyire önimádó és ostoba.
2010. okt. 3. 12:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo, szerintem legfobb ideje annak, hogy kikapcsold a szamitogeped es kezbe vedd az irodalomkonyveidet. Jozsef Attilarol sajnos lovesed sincs, de sebaj, ez masnak is feltunt ugy latom... Nagyon gyerek vagy meg, de ez is elmulik majd egyszer...
2010. okt. 3. 12:44
 22/41 A kérdező kommentje:
OK, nem vitatkozom irodalom szakosokkal olyanról, amihez ők értenek jobban. De ha ezt a verset József Attila tényleg a szeretőjének írta, akkor ott nagy volt a baj. És itt abba is hagyom, mert nem kívánom senki előtt az említett közmegbecsült költő érdemeit csorbítani, de a véleményem fenntartom, ez állati gáz duma, bárkitől.
2010. okt. 3. 12:46
 23/41 anonim ***** válasza:
Hidd el, ez nem gaz duma egyaltalan. De meg gyerek vagy es nem ertheted ezt. Majd kesobb egyszer meg fogod erteni.
2010. okt. 3. 12:48
 24/41 anonim ***** válasza:
itt van rá pl egy élő példa...megismertem a szerelmem és oylan változsásokat váltott ki bennem mint még más soha senki...letettem a cigit, a bulit, váltózot a bezséd sítilusom, elkezdtem rendesen tanulni, normálisan viselkedni és ezeket mind mind neki köszönhetem. Így én azért (is) szeretem aki vagyok/ lettem mellette:)
2010. okt. 3. 12:50
 25/41 A kérdező kommentje:
Az az "is", az nagyon lényeges különbség, az idézett hülyéhez képest. Örülök, hogy rendes kapcsolatra leltél, legyetek sokáig boldogok.
2010. okt. 3. 12:59
 26/41 anonim ***** válasza:
köszönöm:)
2010. okt. 3. 13:07
 27/41 A kérdező kommentje:
"Nem azért szeretlek, aki te vagy" Na irodalmárok, azért ezt még J.A. sem vállalta, még az idézett versben sem. Úgyhogy csak maradjunk abban, hogy ez gáz duma.
2010. okt. 3. 13:19
 28/41 anonim ***** válasza:
Minek kerdezel ha ugysem erdekel mit gondol a tobbi? Mifelenk inkabb ezt nevezik onzonek, nade a te dolgod vegulis.
2010. okt. 3. 13:21
 29/41 A kérdező kommentje:
Érdekel, de hamis volt a példátok. Új példát kérek, új költőtől és tényleg azt írja le, ami címben van.
2010. okt. 3. 13:24
 30/41 anonim ***** válasza:

A bemásolt vers utolsó két sora pont az, amit te írsz, szebben megfogalmazva.Te végig a családodról beszélsz, a családod iránti szeretet más, mint amit a párod iránt érzel.És valamelyik kommentelő írta már, vele vagyok egy véleményen, hogy ha önmagad tudsz lenni az mellett, akit szeretsz és ő így szeret (nem kell megjátszanod magad), az az igazi.

És szerintem nem gáz ez a szöveg, nem is ostoba és önimádó pedig végképp nem.Nagyon is szép és igaz mondat.

(mostmár kíváncsi vagyok hány éves vagy?)

2010. okt. 3. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!