Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már külföldi csajotok/pasitok, ha igen, milyen volt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 13:41
1/11 anonim válasza:
Volt egy román (nem erdélyi) barátnőm kábé fél évig, aki itt élt Magyarországon. Szép arca volt és kiválóan cumizott...
2/11 anonim válasza:
Orosz roman szlovak lengyel torok
3/11 anonim válasza:
Igen, nekem izraeli barátom volt, 1 évig tartott a kapcsolatunk
4/11 anonim válasza:
Én jelenleg is egy lengyel személlyel vagyok együtt, több mint 3 éve. Imádom őt és a kapcsolatunkat minden nehézség ellenére. Viszont egyáltalán nem való mindenkinek a távkapcsolat. Nekünk működik, ez azonban nem jelenti azt hogy könnyű vagy mindenki igényeinek, helyzetének megfelel
5/11 anonim válasza:
Volt, de csak 1 estére. Egy buliban összeakadtam egy kínai/japán (passz csík szeme volt) csajjal. Egész jól nézett ki meg testileg is rendben volt.. De BAMMEG alul felül hal szag!! Részeg voltam de kegyetlenül, de ez örökre az agyamba meg az orromba égett..
7/11 ZorPrime válasza:
Volt, mindkétszer Németországban. Az egyik lengyel/német volt, a másik olasz/orosz(!). Az első is helyes volt, de a második....uhhh, csodás.
8/11 anonim válasza:
lengyel, horvát, albán, kínai, indonéz, vietnámi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!