Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok carspotter sráccal?
Figyelt kérdés
Aki nem tudja mi ez: a carspotter olyan ember, aki nagyon szeret autóritkaságokat fotózni. Például rendes program nála, hogy egy-egy délután bemegy a városba és keres ritka kocsikat, mint Ferrarik, Lamborghinik, Aston martin stb. és azokat fotózza. Lényegében hobbifotós, kocsik iránti szenvedéllyel.
Vannak köztük olyan is, akik értelmes dolgokkal foglalkoznak...... ;)
2023. jan. 16. 14:08
13/25 anonim válasza:
#10 Ilyenekkel mi is foglalkoztunk gyerekként (10 évesen kb), pedig én se ismerem a regényt, és nem is vagyok pesti.
2023. jan. 18. 01:17
14/25 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi ebben a rossz :) Én nőként fotózom le a ritka kocsikat, de engem érdekelnek is a kocsik és még egy ritka kocsim is van mindemellé :D Az autós srácok általában jófejek szoktak lenni :)
2023. jan. 18. 13:15
15/25 anonim válasza:
Csakis a harry potter, carspotter nem kell.
2023. jan. 18. 13:37
16/25 anonim válasza:
#15 nem tudom, azok az autós srácok akiket én ismerek, okoskodóak, depisek, semmi másról nem tudnak beszélni a kocsikon kívül, mindig azt a témát erőltetik és rendszeresen hangoztatják, hogy mindenki hülye aki nem ért a kocsikhoz
2023. jan. 18. 21:49
17/25 anonim válasza:
#16 Tényleg nem érted. Annak nem szimpik az autókról okoskodó pasik, akit nem érdekelnek az autók és másról akarnának beszélni velük. (Eltérő érdeklődés)
Akit érdekelnek az autók, isszák minden szavukat és főleg minden okosságot elfogadnak tőlük kritika nélkül, azokkal jó fejek, mert végre érdekel valakit ami őket is.
2023. jan. 19. 08:56
18/25 anonim válasza:
17. Teljesen igazad van. Azt viszont nem értem, hogy miért nem lehet mindenkivel jófejnek lenniük :)
2023. jan. 19. 10:19
19/25 anonim válasza:
#17 de értem. De ettől még nem kell köcsögnek lenni azzal akit nem érdekel ag ő hobbiuk. Sőt, az autókon kívül más téma is van a világon, csak ők nem nyitottak rá.
2023. jan. 19. 10:29
20/25 anonim válasza:
#16 sehol nem írtam, hogy az autókról okoskodnak. Azok az autós srácok akiket én ismerek, azok alapvetően okoskodnak és pofáznak bele mindenbe, amihez nem is értenek, de csak azért, hogy megmondják milyen hülyeség minden ami nem autó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!