Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti járnátok carspotter...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok carspotter sráccal?

Figyelt kérdés

Aki nem tudja mi ez: a carspotter olyan ember, aki nagyon szeret autóritkaságokat fotózni. Például rendes program nála, hogy egy-egy délután bemegy a városba és keres ritka kocsikat, mint Ferrarik, Lamborghinik, Aston martin stb. és azokat fotózza. Lényegében hobbifotós, kocsik iránti szenvedéllyel.

Ilyen ember kéne nektek?

2023. jan. 16. 00:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján azt mondanám, hogy persze, miért ne. Legalább van valami hobbija, teljesen ártalmatlan dolog ez.
2023. jan. 16. 00:15
 2/25 anonim ***** válasza:
19%
mondjuk a lambokra én is ki tudom csapni
2023. jan. 16. 00:55
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem nem kell vele menni és nem beszél 24/7-ben autókról akkor igazából nem számít
2023. jan. 16. 01:11
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. jan. 16. 07:50
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindent lehet normálisan és betegesen is csinálni. Szerintem attól függ, hogy mennyire van erre az egyetlen dologra rácsavarodva. Lehet-e vele értelmesen más dolgokról is beszélni, vagy ebben az egy dologban él és más nem is létezik számára.

Ahogy az is nagy kérdés, hogy ez minden ambíciója és nem is töri magát, hogy normális élete, munkája, saját kocsija, stb. legyen, vagy ez csak egy kicsiny szeglet egy amúgy teljes és normális élet mellett.

2023. jan. 16. 07:50
 6/25 anonim ***** válasza:
28%
Én inkább női lábakat fotoznék.
2023. jan. 16. 09:08
 7/25 anonim ***** válasza:
36%
Nem.
2023. jan. 16. 09:21
 8/25 anonim ***** válasza:
44%
Ez vonatokkal sokkal érdekesebb :)
2023. jan. 16. 10:22
 9/25 anonim ***** válasza:
63%
Egyszer ismertem egy srácot, aki villamosok meg buszok számát írogatta egy kockás füzetbe. Nope.
2023. jan. 16. 10:55
 10/25 anonim ***** válasza:
53%

9.

Ez egy retro dolog, a második világháború alatt volt egy legenda a pesti gyerekek között, hogyha összeírnak - a kocsi típusának és színének megjelölésével - tízezer rendszámot, azért valami nagy nyeremény jár. A dologról megemlékezik a "Tízezer rendszám" című regény is.

Furcsa, hogy még van aki tartja ezt, ráadásul úgy, hogy nem is tudhat erről, hacsak nem olvasta a regényt.

2023. jan. 16. 12:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!