Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, miért akarjátok a párotokat lépten-nyomon
beszabályozni, szabadságát korlátozni?
Rég volt már, hogy én bárkinek hisztizzek, parancsolgassak vagy pórázon tartsam. Túl sok energia.
Vannak elvárásaim, amik nélkül nem áll az alku, nincs kapcsolat. Aki ezekkel az elvárásokkal együtt tud élni és nem érzi börtönnek, az boldog velem a kapcsolatban, aki meg nem tud ennek megfelelni, azzal elköszönünk.
Aki akar tőlem valamit annak el kell fogadnia a feltételeket. Én pedig egy percig sem fogom lógatni az orrom, ha egy olyan ember mond rám nemet, aki mellett amúgy sem érezném jól magam, mert csak bizonyos módon tud létezni, viselkedni. Következmények és felelősség nélkül nincs felnőtt élet, jobb, ha mindenki hozzászokim.
2023. jan. 15. 19:28
Azért, mert ha nem mondanád meg egyes férfiaknak, hogy mi fér bele a határaidba, bűntudat nélkül feküdne le más nőkkel minden hétvégén.
2023. jan. 15. 19:29
Nem hisztizünk. Határokat húzunk és aki átlépi azokat, azt kibasszuk. Nem fogok könyörögni, hogy maradjon, ha nem akar de amíg itt van, addig az én szabályaim szerint játszunk.
2023. jan. 15. 19:31
Hát nem tudom; úgy 90%ban amikor valaki elmondja hogy mi az a beszabályozó hiszti aminek a barátnője kiteszi, az úgy hangzik, hogy "elvárja hogy egy önellátó felnőtt legyek, ne pedig egy lusta elkényeztetett parazita :("
2023. jan. 15. 19:42
A legtöbb pöcsnek a beszabályozás és szabadsága korlátozása annyit tesz, hogy nem hagyják neki, hogy munka és házimunka végzése nélkül meressze a picsáját és félrekúrjon vagy hűtlen patkány módjára viselkedjen.
Ez alapnak számít nálam is, bár nem kötelezném rá a másikat, csak kivágnám, ha nem tudja teljesíteni.
2023. jan. 15. 19:45
Hát ha a nő lépten-nyomon "hisztizik", mindenen kiakad, akkor ott a másik féllel elég nagy bajok lehetnek. Valószínűleg a kommunikáció vagy a probléma megoldó javaslatok vannak hisztiként bélyegezve. Tehát az a nő MÉG próbálkozik életben tartani a kapcsolatot, de idővel bele fog fáradni garantálom. Majd akkor jön el a nagy csend...
2023. jan. 15. 20:21
A férfiállat nagyon el tud kanászodni, nem szabad nagyon szabadon tartani.
2023. jan. 15. 20:39
Én egy kedves nő vagyok. Nem csinálom egyiket se. Ezt honnan vetted?🤷🏼♀️
2023. jan. 15. 20:55
Nem akarom. Képzeld, nekem az egyik exem csinálta pontosan ugyan ezt, állandó ellenőrizgetés, számon kérés, hiszti minden szarért. Aztán nemsokára a fenyegetést is bevetette, nem volt könnyű lerázni. Mint kiderült, magából inult ki, mert eközben a hátam mögött minden létező nőt próbált lefektetni. Most mondjam azt, hogy miért minden férfi egy kontrollmániás, erőszakos, hazug, csalfa f@sz? Inkább tovább léptem, és kerestem normális férfit, akivel adott a kölcsönös bizalom.
2023. jan. 15. 20:56
Nekem aztán mindegy, mit csinál, míg nem csal vagy üt meg, és nem alkoholista hülye :)
2023. jan. 17. 21:10
Kapcsolódó kérdések: