Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnyán váltatok el a párotoktól, akkor miért érdekel titeket hogy mi van vele?
11:26 vagyok
A szakítás megnyerést úgy értem, hogy az emberben általában ösztönösen benne van, hogy jobb legyen a másiknál. Egy durva szakítás után gyakran akarjuk, hogy az ex bánja meg a dolgot. Ezért kialakul egyfajta verseny, hogy melyikük áll előbb talpra, melyiküknek lesz jobb élete, stb. De esetedben ezt visszavonom, ha ő szakított.
Lehet inkább lelkiismeret furdalása van, ha nagyon durván sült el a dolog.
Erre én is szeretném tudni a választ, mert velem is hasonló történt. Ugyan én adtam ki az útját, mert nem tudtam megbékélni azzal amit tett, és mondtam hogy akkor most minden ajtót zárjunk be, de ő állította, hogy még azért érdekelem, meg irkált, de azt mondta, hogy ÚGY már nem akar semmit. De akkor minek dugja vissza a lábát??
A versengés nálam jelen van, viháncolok mint az állat, hogy helyreállítsam az önbecsülésem, szinte bárkivel képes lennék kefélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!