Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy az egyedülálló férfiak jóval rövidebb ideig élnek mint a házasok(vagy hosszú ideje párkapcsolatban élők)?
"Miért pont a férfiak?"
Mert ezt mutatja a statisztika. Teljesen felesleges jönni olyannal, hogy "De én ismereke olyant, aki....". A statisztika nem így működik. Nyilván van az ellenkezőjére is sok példa, de a nagy átlag, összesítve az adatokat azt mondja, ami a kérdésben is szerepel. A nők átlagban(!) tovább élnek egyedül, míg a férfiak kapcsolatban.
5
Ezek szerint a férfiak alkalmatlanok az önálló életre? :D Öngól szagot érzek.
Statisztika... 🤣 a Statisztika szerint nettó 500 az átlagkereset, kiemelkedő a közbiztonság és nincs lakhatási válság. Na ENNYIT a statisztikáról!
A kérdésre válaszolva pedig: szerintem téves a feltevés. Nem élnek rövidebb ideig az egyedülálló férfiak.
Férfiként sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok egyedül, mint párkapcsolatban.
Vágyom egy normális, odaadó társra, de nem egy nyűgöt akarok a nyakamba venni. Én sem értek egyet azzal hogy rövidebb ideig élnének.
De egy férfi hajlamosabb a depresszióra hála a téves és önkényes sztereotípiáknak az adott nemmel szemben, illetve sok nő gyerekes és lekezelő ismerkedési szintjének ami önbizalomromboló.
26
Hallottad már a medián és a decilis kifejezést? A statisztika nem csal, csak te nem tudod értelmezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!