Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktad a házastársadat párodként említeni,vagy ezt nem illik?
Szerintem házasságban is sokkal jobban hangzik a párom. Az kifejezi, hogy mi ketten összetartozunk, lényegtelen, hogy van róla papírunk. A "férjem" az egy státusz. Egyszer valamikor valamiért összeházasodtunk, ezért ez a hivatalos elnevezése, de ma lehet, csak a gyerek vagy a lakáshitel tart össze, vagy épp hárman vagyunk párban, mert egyikünk évek óta szeretőt tart, vagy épp négyen, mert mindketten.
A "vőlegényem" számomra a legirritálóbb kifejezés. Olyan mintha azt mondaná, bibibiiii, nekem nem párom van, hanem vőlegényem! El fognak venni! Érted? Végre találtam egy balekot, akitől ki tudtam hisztizni azt a nyomorult gyűrűt, amit az elődeitől nem sikerült 😂 Bocs, de én mindig ezt érzem olyankor, mert egyszerűen a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy jogilag együtt vagytok-e, te tartod fontosnak tudatni, amitől így rohadtul izzadtságszagú az egész. Ráadásul egy eljegyzést semmiből nem áll felbontani, magyarul semmit nem jelent, ha viszont bekövetkezik, utána meg cikibb.
Koszi #21 😂
A loteri kutyat sem erdekli-kifejezes-az enyeem! Rajtam kivul eddig szinte senkitol se hallottam! :D Mindenre azt szoktam mondani. 😂😂
Igen..lehet egy kicsit olyan hangzasu. De azert ennyire ne tulozzunk. Ettol meg egy ferfi nem lesz balek.
"Végre találtam egy balekot, akitől ki tudtam hisztizni azt a nyomorult gyűrűt"
Inkább örüljön a pasi, hogy van olyan nő, aki hozzá akar menni és vele élni le az életét.
Igy van! :D Mindig azt huzzak ra a dologra: hogy ez a noknek ajandek/meg oruljon ha valaki elveszi. Jezusom..
Oruljon mar az is aki valakinek ennyire fontos stb.
#22! Én itt szoktam olvasni, akkor lehet, tőled loptam😂
Nem, én nem gondolom, hogy a férfi balek, csak azt írtam le, amilyen érzést kivált belőlem, amikor meghallom egy nőtől. (És ott is az eljegyzett nő gondolatait írtam le, nem a sajátomat.) Ebben benne van, hogy általában a nők akarják a házasságot és sokan közülük hajtják ezt a gyűrűt, gyűrűt, gyűrűt témát, ahol tök mindegy ki, csak valaki vegye már el. Ezért ez a sztereotípia jelenik meg előttem, ha azt hallom, hogy vőlegényem. Ezért, ha valaki pont nem olyan, de azt mondja, akkor is ez fog bekapcsolni. (Én nő vagyok, és soha nem akartam esküvőt, de tudom, hogy ez a ritkább.)
Mindenre ezt irom,mondom hogy aztann a loteri kutyat sem erdekli. 😂😂😂😂
Igy van. Nok 99%a azert megy ferjhüz :D -mert a masik no tarsaiknak: munkahely,csalad,parjuk rokonsaga-megmutassak: ok mar aztan valakik. Pedig: ez a loteri kutyat sem erdekli. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!