Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktad a házastársadat párodként említeni,vagy ezt nem illik?
Érdekelt ki hogy éli meg. Engem nyilvánosság előtt hívott páromnak a vőlegényem. Nyilván nem mutattam semmi jelét,hogy pl nem tetszik. Mert máshol is hallottam ilyet. De volt egy nő, azt mondta nekem hogy ő meg sose hívja párjának a férjét és amikor a jegyese volt,se hívta párjának..mert ő nem egy galamb,annak van párja. -EZ már nekem is sok,nevetséges volt!
Innen is jött a kérdés.
Neked meg a barátnőd szerint csak a galambnak van párja.
Na ez a nevetséges!
Kérdező még mindig nem érthető te miért adsz más véleményére, akár itt, akár máshol hogyha egyszer dúl a láv.
Egyértelműen valami nem klappol és ezért nem tetszik a megszólítás részéről.
De akkor a gondokat, nemtetszéseket meg kell beszélni és javítani a helyzeten.
Tok mindegy, hogy nyú-nak nevez, gerlicének vagy menyasszonyodnak nevezz ha egyszer valami nem stimmel...
Vannak galambfajták (például a gerle), amik egy életre választanak párt.
Ezért is vannak alapul véve, ha szerelmespárokat emlegetnek.
Köszi a színvonalasabb kedvesebb válaszokat is! :) És a többit,előre is köszi! Minél több látószög érdekelne!
#17 ?? miért,akkor hogyan szólít? Barátnőnek,vagy ha megemlít másnak akkor a neveden?
"Engem nyilvánosság előtt hívott páromnak a vőlegényem"
Hát a feleségének mégsem hívhatott, hiszen nem vagytok házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!