Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted melyik a legirritáló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted melyik a legirritálóbb kifejezés az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

2023. jan. 12. 08:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
16%

BARÁTOM/BARÁTNŐM

A világból ki lehetne kergetni azzal, mikor valaki a párját a barátjának hívja.

2023. jan. 12. 09:26
 12/34 anonim ***** válasza:
71%
Sugardaddy
2023. jan. 12. 10:28
 13/34 anonim ***** válasza:
93%

Cicilli szopás helyett.

Babásodás terhesség helyett.

Pocaklakó. Az efféle gügyögős kifejezésektől a falra mászok. Olyan mintha a terhes nő a teherbe eséssel a maradék józan eszét is elhagyná.

2023. jan. 12. 10:31
 14/34 anonim ***** válasza:
11%

Igazából mindenki azt tartja irritálónak amit magára vesz a fentiek közül.

(most eltekinthetünk azoktól a kommentektől amiket írtak, mert van egy-egy ami más kategória. Például a "bástya, more, gyááá" ezek prolis dolgok, amik nem vethetőek össze a mosipelussal ami valaki vagy azért tart rossznak mert nem tartja fontosnak ezen környezetvédelmi törekvést, vagy épp undorodik a metódustól).

Valószínűleg a "nincs meg a kémia" dolgot azok utálják akiket ezzel utasítottak vissza.

A babaprojektet azok, akik vagy nem akarnak gyereket vagy épp nem kellett rajta fáradozniuk (de márpedig ha valakinek nem jön össze, kórházba járkál havonta, meddőségkezelésen vesz részt, stb, annak az életében projekt szerűen üzött tevékenység).

Stb.

Szóval a fentiek közül mindenkinek az lesz fájó amit épp magára vesz. Csak tudjon elgondolkodni rajta. Én például a "csajom/pasim" megnevezéseket nem szeretem, mert számomra szánalmas tinirománcnak hat és messze áll egy érett párkapcsolattól ez a titulus, sértőnek találnám ha így mutatna be a párom.

2023. jan. 12. 10:34
 15/34 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom en nokent az atlag melost hogy veszem magamra.
2023. jan. 12. 10:35
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

15-ös:

Valószínűleg azért, mert

a., nem vagy megelégedve a munkáddal

b., meg vagy elégedve a munkáddal, de mások lebecsülik, leértékelik

c., ha az "átlag melós" kérdésekre gondolsz speciel akkor pedig az a helyzet, hogy ilyenkor a nőket értékelik le unblock és mondják, hogy mind pénzéhes #csák vagyunk akiknek egy átalgos melós szóba se jöhet. Ez márpedig sértő és nemcsak általánosítás

2023. jan. 12. 10:37
 17/34 anonim ***** válasza:
98%

Fuu a terhességgel/gyerekkel kapcsolatban jó pár van, pl pocaklakó, babóca, baba projekt, cicista, állandó indokolatlan többes szám meg a szó végi -csi képző (tejcsi, szopcsi…)

Ezenkívül a felsorolásból még a párom szó irritál a legjobban. Világból ki lehetne kergetni vele. Soha nem is mondom azt barátomra, hogy párom, nekem nagyon idegen és kimért ez a szó.

2023. jan. 12. 10:43
 18/34 anonim ***** válasza:
91%
Én sem értem, a mosipelust hogy veszem magamra. Pont azért ismerem ezt a kifejezést, mert önszántamból vagyok bent ilyen csoportokban. A műgügyögő kifejezések irritálnak. Szeretem ha a nőtársaim felnőtt nyelven diskurálnak. Na de majd te biztos megmagyarázod.
2023. jan. 12. 10:45
 19/34 anonim ***** válasza:
67%

16

Te sem vagy valami okos.

2023. jan. 12. 10:47
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Barátság extrákkal. Nincs olyan. Miért nem lehet simán dugótársnak vagy élő vibrátoromnak hívni? Ez nekem a barátság degradálása. Ha akkora barátok és a szex is jó, akkor miért nem élnek párkapcsolatban? (Ilyenkor jön az, hogy nem illik össze a személyiségük. Ja, marha nagy barát lehet, akivel nem jövök ki.) A másik, hogy a barátság általában nem fix időre szól. Ezek meg pont addig, amíg az egyiknek nem lesz kapcsolata, mert utána már igen kellemetlen "barátkozni", meg hát nincs is rá szükség ugye.
2023. jan. 12. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!