Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket a goldigger és anyagias nő kifejezés?
Netán ha Balázs egyszerű melós 220 ezer nettóval nem lenne elutasítva ha oda menne Rékához? Réka akarna vele családot alapítani?
A nők mindenhez a pénzt mérik! Ha családalapítás a téma akkor a férfi keressen 1 milliót , legyen háza, autója stb.
Akkor ez nem anyagiasság? Miért baj ha nevén nevezzük s dolgokat? És s nők a pénz megléte mellett állnak csak le ismerkedni bárkivel is.
Ember, még a munkanélküli putris c✨✨✨✨knak is van nője. A melósoknak pláne. Dolgoztam átmemetileg gyárban (kb 10 éve, akkoriban 150-ért) a legtöbb melósnak volt családja.
(Amúgy az ország bizonyos részein 200+ nettó nem is számít rossznak.)
Mert ezt úgy állítjátok be, hogy a nőknek csak a pénz kell.
Nem. Valóban fontos a pénz, mert meg kell elni, és en is jól keresek, ebből nyilván nem adok lejjebb. De ez messsze nem úgy jelenik meg, hogy 1milliós fizura rögtön hozzámegyek, az alatt meg nem. Csupán azt, hogy nem álszenteskedek, hogy minimálbérből is meg tudnék élni. Nem tudnék.
Nem mindenhez mérik a pénzt a nők de ahhoz hogy gyereket lehessen vállalni kell valamennyi alap és nem muszáj havi 1 millát keresni nem tudom ezt a butaságot hol hallottad:)
Ház sem muszáj hogy legyen 20 szobával és 2 emelettel:-D
El vagy tévedve de nagyon.Másik meg az hogy nem mindenki csok-ra akar egy életet felépíteni főleg most nem,ezen érdemes elgondolkodni.
Lényeg hogy legyen egy biztos munkahely és némi megtakarítás ami nem milliókat jelent hanem csak egy kicsi hogy ha bármi vészhelyzet adódik.
Az élet szép, de szebbet akarok. A vágyam más, de mégsem számítok. Kell egy kocsi, egy új lakás, egy menyegző, egy házimozizás…
Az a baj, mikor az ember ezeket a külső feltételeket megteremti, ami szerinte a boldogságához kell, aztán a többi embert hibáztatja, általad vázolt verzióban a nőket, mert nem adják meg nekik a kellő boldogságot, ami elvileg tőlünk függ. Olyan is van, hogy a nők megteremtik a boldogulásukhoz szükséges eszközöket, de elvesznek tőlük mindent, ami azt igazolja, hogy törekvően ők érték el azt, amit sokan saját maguk tulajdonukként képviselnek.
Mivel jól keresek, nem fogok összejönni egy minimalbéressel, aki sem partner nem tud lenni az életmódomban, sem támogatni nem tud, gyerekvállalás esetén.
Terhet nem veszek a nyakamba. Elnézést ha valakinek összetörtem az álomvilágát, de nem tizenévesek vagyunk, ahol a felnőttesdit anyu apu letudja, mi meg zsebpénzből járunk randizni.
Nem a kifejezés zavarja őket, hanem az, hogy azt állítod mindenkire igaz.
És engem is zavar, pedig férfi vagyok. Amit állítasz az baromság, csak egy újabb incel vergődés. Ha objektívan körbenéznél láthatnád, hogy a csórók, buták és csúnya férfiak is képesek becsajozni.
Lehet én vagyok elkényeztetve,de hozzá szoktam,hogy a vőlegényem dolgozik,másodállást vállal,és nem nyavog a pénz miatt,hanem tesz érte,hogy elérje,amit akar.Ennek következtében nem pofázik bele,hogy mire mennyit költök,nem kell majd pelenka pénzt kérnem tőle,mert megveszi magától,mivel szerinte az ő dolga gondoskodni a családjáról.Emellett házias,lehet rá számitani,jó az ágyban,nekem is megvenne mindent,ha hagynám.
Amikor összejöttem vele azt se tudtam mennyit keres,nem is érdekelt.Ha annyit keresne,mint en,se érdekelne,van annál fontosabb dolog.De a tudat,hogy nem halok éhen a gyerekeimmel,és nem kolonc a nyakamon többet nyom a latba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!