Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavarja a nőket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a nőket a goldigger és anyagias nő kifejezés?

Figyelt kérdés

Netán ha Balázs egyszerű melós 220 ezer nettóval nem lenne elutasítva ha oda menne Rékához? Réka akarna vele családot alapítani?

A nők mindenhez a pénzt mérik! Ha családalapítás a téma akkor a férfi keressen 1 milliót , legyen háza, autója stb.

Akkor ez nem anyagiasság? Miért baj ha nevén nevezzük s dolgokat? És s nők a pénz megléte mellett állnak csak le ismerkedni bárkivel is.

2022. szept. 30. 15:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10 az a baj hogy nem a munkanélküliket kerülik a nők. Hanem azokat is akik becsületesen dolgoznak 2,3,400 ezer Ft-ért. Szóval ha nem nagy kiemelkedő az elég is hogy ne kapjon lehetőséget.
2022. okt. 3. 19:10
 12/20 anonim ***** válasza:
11, ez így ebben a formában hamis állítás. Én több nőt is ismerek ai nem ilyen, tehát valami nem stimmel az állításoddal.
2022. okt. 3. 19:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Még a végén kideürl, hogy a nők nem a pénztelen pasikat kerülik hanem a kérdezőt, pénztől függetlenül :D hajjaj :D
2022. okt. 3. 19:16
 14/20 anonim ***** válasza:
13, mondjuk nem lenne nagy titok..:D
2022. okt. 3. 19:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem bírom mikor valami problémát nem akartok elismerni! Mikor jöttök az álszent dumával hogy ne legyen kozmunkas meg naplopó! Azt mutatva hogy egy dolgos embernek meg nyitva a kapu! Holott valójában Géza , Pistike akárki pl 20 éves kora óta dolgozik. Most 35 évesek - 1 napot nem hiányoztak de csak 250 ezret keresnek. És ok se kellenek a senkinek mert csórók.
2022. okt. 3. 19:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Leírtam a véleményem. Nem jönnék össze olyannal, aki 200at keres, mert nem tudná tartani az életszínvonalam, eltartani meg nem szeretném.

MI ebben a probléma, amit nem ismerünk el?

2022. okt. 3. 19:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem akarjuk elismerni, mert nem igaz:D

A baráti társaságomból ketten keresnek nettó 300 felett. Az egyik konkrétan 800 körül keres és soha nem volt nője, a ámsik meg én vagyok 350el, de én még az első munkahelyem megszerzése előtt becsajoztam. Ső, ami azt illeti már házas voltam mire megjött az első fizetésem:D

A többiek mind 200 körül keresnek és tök jó megvannak párkapcsolatban.

Nem, nem fogunk elismerni egy olyan jelenséget, ami egyszerűen nem igaz.

Magyarországon a medián fizetés 230ezer körül van. Ez azt jelenti, hgoy a kereső lakosság FELÉNEK ez alatt van a jövedelme. Osztán valahogy a legtöbben mégis párba állnak.

Ezt mivel magyarázod? Mert az sehogy nem stimmel, hogy a lakosság nagyrésze nem keres annyit amennyit mondasz, mégis 25-6 évesen már nehéz szingli csajt találni..:D

2022. okt. 3. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:
A tanárismerőseimnek szinte mind van felesége, pedig mind 300 alatt keres. Wow.
2022. okt. 3. 19:46
 19/20 anonim ***** válasza:
18, naja, hát azok még bruttóban is XD
2022. okt. 3. 19:47
 20/20 anonim ***** válasza:
11: ezzel csak annyi a probléma, hogy rengeteg olyan kis keresetű férfit ismerek, akinek van nője. Akinek nem sikerül, ott azért nemcsak a kereset a probléma, hanem a személyiség is általában (vagy az az elenyésző eset, amikor tényleg olyan hótt ronda, mint Quasimodo) - nem tud viselkedni, nem tud természetesen ismerkedni, csak nála magasabb szinten levő nőket hajkurászik (az átlagost meg lerondázza és undorító szavakkal illeti), igénytelen, szakbarbár, unalmas és még sorolhatnám.
2022. okt. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!