Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket a goldigger és anyagias nő kifejezés?
Netán ha Balázs egyszerű melós 220 ezer nettóval nem lenne elutasítva ha oda menne Rékához? Réka akarna vele családot alapítani?
A nők mindenhez a pénzt mérik! Ha családalapítás a téma akkor a férfi keressen 1 milliót , legyen háza, autója stb.
Akkor ez nem anyagiasság? Miért baj ha nevén nevezzük s dolgokat? És s nők a pénz megléte mellett állnak csak le ismerkedni bárkivel is.
Leírtam a véleményem. Nem jönnék össze olyannal, aki 200at keres, mert nem tudná tartani az életszínvonalam, eltartani meg nem szeretném.
MI ebben a probléma, amit nem ismerünk el?
Nem akarjuk elismerni, mert nem igaz:D
A baráti társaságomból ketten keresnek nettó 300 felett. Az egyik konkrétan 800 körül keres és soha nem volt nője, a ámsik meg én vagyok 350el, de én még az első munkahelyem megszerzése előtt becsajoztam. Ső, ami azt illeti már házas voltam mire megjött az első fizetésem:D
A többiek mind 200 körül keresnek és tök jó megvannak párkapcsolatban.
Nem, nem fogunk elismerni egy olyan jelenséget, ami egyszerűen nem igaz.
Magyarországon a medián fizetés 230ezer körül van. Ez azt jelenti, hgoy a kereső lakosság FELÉNEK ez alatt van a jövedelme. Osztán valahogy a legtöbben mégis párba állnak.
Ezt mivel magyarázod? Mert az sehogy nem stimmel, hogy a lakosság nagyrésze nem keres annyit amennyit mondasz, mégis 25-6 évesen már nehéz szingli csajt találni..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!