Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szexuálisan fűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szexuálisan fűt egy nő? Nagyon felizgultam rá. Valami nagyon megfogott benne, pedig nem egy olyan szép nő.

Figyelt kérdés

Egészen pontosan a helyi falu postán dolgozik. Nála adtam fel egy villanyszámlát. Már 2x láttam ezt a nőt. Nem tudom hány éves én nehezen tudom belőni a korát. Mindig rendes és normális velem. Tudom hogy ügyintézőként kötelessége ez de akkor is. Lehet hogy a faluban lakik, pontosan nem tudom. A nevét sem tudom. Azt sem hogy hány éves és hogy van - e neki valakije. Feltételezem hogy van neki gyereke meg férjezett is. De azt érzem hogy ennek a postán dolgozónak is tetszem. Ha bennem valami érzést elindított, tuti hogy én is elindítottam benne valamit. Nem tudok leállni vele a gondolatommal. Szexuálisan fűt a nő szó szerint, pedig ahogy írtam is átlagos.

A korát kb: 27-35 év között tudnám belőni. Én 26 éves vagyok. Azóta nem tudom elfelejteni a gondolataimba. Mit tegyek? Hogyan feljtsem el? Nem szabad ilyennel fantáziálnom, mert ennek már férje lehet vagy kapcsolata meg gyereke. Nehezen tudnám elképzelni hogy ne lenne neki kapcsolata. Lehet hogy a faluban lakik nem tudom. Nem akarok rágerjedni mert a faluba menne a pletyka.

Olyan gondolataim vannak amitől még magam is meglepődök.

Elképzeltem vele milyen egy szex, milyen lenne vele egy igazi párkapcsolat. És hogy gyereket csinálok neki. Elképzeltem vele azt is ahogy csókolozunk stb. Mi lehet ez? Lehet hogy valami mentális beteg lettem egyik percről a másikra? Soha nem éreztem még ilyent, na jó 1x a volt tanáromnál. Csak a hormonok dolgoznak? De eddig soha nem éreztem ilyent senki iránt sem pedig láttam már rengeteg lányt aki jobbak voltak.. Mégis ő indította el bennem a tűzet. Valaki segítsen mert tényleg nem tudom mitévő legyek. Nem bírok magammal. Egésznap az ő gondolataimba van.

A kérdés nem kamu! Ha azért írsz akkor ne írj. Segítsetek inkább mert a kérdés komoly. Másnál is volt ilyen valaha? Ha igen akkor mit tettél? Illetve abban is kérnék tanácsot hogyan hívjam magamra a figyelmemet? Lehetőleg úgy, hogy fantáziáljon rólam. Ő is így gerjedjen mint én rá. Lehet ő is rám van gerjedve? Jó lenne ha hirtelen elkapná a hév. Szeretném minimum 1x jól megdugni de azt nagyon. Aztán utána a továbbiakat. Van esélyem rá hogy ő is ezt érzi mint én? Csak nem meri kimutatni?

26F

2023. jan. 11. 01:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem csak szexre kell. Gyereket csinálni neki meg ilyenek. Olvasd el újra.
2023. jan. 11. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Jah persze, "szexuálisan fűt" most meg már gyerekcsinálásra...

Ne kezdj vele és add meg az esélyét hogy komoly párkapcsolatot találjon.

Egyébként lehet hogy van is valakije vagy kapcsolatban van, semmit se tudsz csak fantáziálás van.

2023. jan. 11. 18:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Megpróbálom elfelejteni
2023. jan. 12. 06:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, és mi van akkor ha ő nem szeretne gyereket?

Egyébként meg nagyon túlgondolod, rengeteg emberrel találkozik nap mint nap. Ha ennyire tetszik a nő próbálkozz be nála, mond el mit akarsz, de számíts a visszautasításra is. És kezeld azt is megfelelően.

2023. jan. 22. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!