Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a lánynak, hogy nem tetszik annyira, hogy járnék vele, de szexben benne lennék? Nem csúnya, de nem is igazán szép. Szemüveges és kicsit titkárnős feje van, a teste egész jó és szexuálisan vonzónak találom.
Tinderen ismerkedünk amúgy. Én eddig mindig élőben ismerkedtem, sohasem használtam ilyen alkalmazásokat.
Ha azt mondanám neki, hogy én valami lazát keresek, az hazugság lenne, mert ha olyan lánnyal ismerkednék, aki tényleg nagyon tetszene, azzal szívesen járnék.
Lehet, hogy csak annyit kellene írni, hogy "Lenne kedved egyéjszakás kalandhoz?"
Nem akarok olyat írni, amivel megbántanám/megsérteném.
szánalmas vagy.
Majd a karma visszaadja.. nyugodj meg!
Szerintem az, hogy ilyen gondolataid vannak vele kapcsolatban, már önmagában egy nagy sértés.
Hagyd bèkèn!
Ez iszonyat megalázó.
Mindig arra bíztatom a nőket, hogy ilyenbe bele ne menjenek, mert rendkívül méltatlan helyzet.
Ebben egy nőnek semmi pláne nincs.
Ha most lennék huszonéves, biztos azt mondanàm az ilyen ajánlatra, hogy oké, benne vagyok, de csak akkor, ha elviszel ide-oda, pl étterem, wellness, nyaralás, ajándékot veszel, pl virág, ékszer. Így már megéri, ès úgy érzi egy nő, hogy kap is valamit cserébe.
Visszatérve:ha esze és önbecsülése van, nem fog belemenni. Az egèsz, ahogy ide leírtad, full megalàzó.
"Ha azt mondanám neki, hogy én valami lazát keresek, az hazugság lenne"
Nem a bíróságon vagy.
5.
Kap vmit cserébe :DDD szexet kap cserébe normális nők élvezni szokták.
8 tudod, a nők bármikor kaphatnak szexet, ha akarnak, úgyhogy ez értéktelen dolog.
A férfiak viszont nem, úgyhogy nekik kell még pluszban villantaniuk valamit.
9.
És honnan veszed hogy kérdésben szereplő nő nem akar? Amúgy vannak olyan férfiak akik bármikor kaphatnak szexet ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!