Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a lánynak, hogy nem tetszik annyira, hogy járnék vele, de szexben benne lennék? Nem csúnya, de nem is igazán szép. Szemüveges és kicsit titkárnős feje van, a teste egész jó és szexuálisan vonzónak találom.

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedünk amúgy. Én eddig mindig élőben ismerkedtem, sohasem használtam ilyen alkalmazásokat.

Ha azt mondanám neki, hogy én valami lazát keresek, az hazugság lenne, mert ha olyan lánnyal ismerkednék, aki tényleg nagyon tetszene, azzal szívesen járnék.

Lehet, hogy csak annyit kellene írni, hogy "Lenne kedved egyéjszakás kalandhoz?"

Nem akarok olyat írni, amivel megbántanám/megsérteném.

2021. júl. 4. 10:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%
Már mondtam:éttermi vacsi, ajándék, wellness pl.
2021. júl. 4. 11:42
 22/28 anonim ***** válasza:
33%

21.

Azt tudod hogy vannak olyan nők is akik kifejezetten szexkapcsolatot keresnek kötöttségek nélkül?

2021. júl. 4. 11:48
 23/28 anonim ***** válasza:
24%

21.

Mondjuk ennyi erővel pénzt is kerhetne. :)

2021. júl. 4. 11:58
 24/28 anonim ***** válasza:
19%
Rámirt egy csaj badoon Ausztriába dolgozott csak szexkapcsolatot szeretett volna,kár hogy nem mondtam egy wellness hétvége az ára XD
2021. júl. 4. 12:36
 25/28 anonim ***** válasza:
85%

Laza, kötetlen szexre is vannak lányok. Nekik van tarfájuk, csak a te vágyaidról szól azaz egy óra, sőt még válogathatsz is a nők között.

Egy bibi van, fizetni kell érte. Az ingyen sóvárgók nagyon lenézett kategória. Prosztó, proli.

2021. júl. 4. 14:19
 26/28 anonim ***** válasza:
61%

Kérdezd meg, ő mit szeretne, mit keres. Ha komolyat, hagyd békén, keress tinderen olyat, aki tetszik annyira, hogy többet akarj tőle e.

Vagy más nem állt veled szóba, csak ő? :D nincs ló, jó a szamár is?

2021. júl. 4. 14:28
 27/28 anonim ***** válasza:
77%

" Mint mondtam normális nő pont ugyanúgy élvezi a szexet mint a férfi."

Elárulok egy titkot: Minőségi szex élményhez ott van a kis kezünk. Ahhoz, hogy eget rengető orgazmust éljünk meg, hogy a csillagokat látjuk, hogy az agyunkból is kimegy az összes vér, ahhoz nem kell egy büdös bunkóval összefeküdni:DDDD

Az intimitás, na aaaaaz igen, az más. Azt meg nem egyéjszakástól kapjuk meg.

2021. júl. 4. 17:56
 28/28 anonim ***** válasza:
28%

27.

Az a nő is büdös bunkó aki csak szexkapcsolatot akar?

2021. júl. 4. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!