Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha 40+ férfiként a fiatalabb korosztállyal szeretek ismerkedni, beszélgetni, még akkor is, ha csupán ennyiből áll az egész?
Ebben igazad is lehetne. DE!!!
Ha ez a beszélgetés oly szintre emelkedik ahol már nem a szex a domináns, ott más állhat a háttérben. Nem gondolod?
Egyébként semmi gondom a potenciámmal, sőt azt mondják koromhoz mérten magasan átlag feletti, ettől függetlenül igen szeretek értelemes, magas IQ, EQ szintű 20-on éves nőkkel beszélgetni. Az is igaz, a szexet mint témát nem szabad kihagyni, mert 99%-ban elvesztik az érdeklődést. Nekik is, én nekem is jót tesz a másik korosztály érdeklődése.
Nem gáz, miért lenne? Mit szólnak a szomszédok? Kit érdekelnek, törődjenek a saját dolgukkal. Én sem szeretem a hasonló korú nőket...akikkel találkoztam, mint meg voltak savanyodva, annak ellenére királykisasszonyoskodtak, hogy nem volt mire és mindegyiknek volt valami nyűgje...borzasztó (tisztelet a kivételnek, biztos van olyan is)...ezek után ki az, akinek ne jönnének be a fiatalabb nők?
JA....és kompromisszumra egyik sem volt képes, az smafu, hogy egy kapcsolatba mindkettőnek bele kell adni a magáét, nem csak az egyik félnek kell a másikhoz idomulni, de azt hangoztatták, hogy "öntörvényű vagyok"....nem öntörvényű vagy kedvesem, hanem ostoba és makacs és csőlátású...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!