Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egész életemre egyedül maradok?
Lassan betöltöm a 32. életévemet.
A környezetemben azt tapasztalom nálam sokkal kevésbé előnyös külsővel - arccal - testalkattal megáldott nők megházasodtak, gyermek után újabb gyerek...
Én itt vagyok stabil anyagi helyzetben, saját lakások, 0 hitel, megtakarítások, jó fizetés, teljesen egyedül.
3 hosszabb kapcsolatom volt, mindegyikben szerető voltam, és nekem megfelelt. Később egy terapeutával kiderült miért is: mert megmaradt a szabadságom, nem kellett alkalmazkodnom senkihez, nem fenyegetett a veszély hogy valaki "kiismer", megmaradt a biztonságos privát szférám, amik nekem nagyon fontosak. Közben mégis volt valaki, akivel jól éreztem magam.
Egészen sok igényem van, ha partnerről van szó, mert én is hozom a magas szintet. Számomra fontos a külső, mert nagyon fontos a szex egy kapcsolatban, és a szexuális vonzalom alapvetően a külsőn múlik. Illetve van jó sok dolog, amiből szintén nem engedek pl. ne cigarettázzon, ne legyenek adósságai, ne legyen erőszakos, stb.
A hozzám hasonló nők sorsa mi?
Egy teljesen biztos, kiegyezni nem fogok.
Javaslom, h este tekints rà a "Gondolkozz pasiaggyal" c. filmre.
Ha nem ismersz fel hasonlósàgot, nem benned a hiba, nyilvàn.
Két nyilvánvaló opció van. Vagy találsz egy hiperszuper jóképű, udvarias, kedves, előzékeny, őszinte, okos, megfontolot, 4 autóval 3 ingatlannal, 2 nyaralóval rendelkező pasit akinek ezek mellet minden vágya, hogy egyetlen nővel élje le az életét, vagy egyedül maradsz.
Sanszos hogy melyik az esélyes.
Hapsi értékeket hozol amiben a hapsik nem érdekeltek. Mármint azok akik kapcsolatot/házasságot akarnak. Ezek a hapsik abban sem érdekeltek, hogy elköteleződjenek olyan felé, akik feléjük nem. Abban sem, hogy a feleségükkel versenyezzenek. Szóval ezért nem azokat fogod meg akik férjalapanyagok.
Dióhéjban egy sikeres férfi vagy pin@val.
Kérdező. Vedd komolyan amit írtam és képzeld bele magad az álompasid helyébe. Ő is ahogy te is, valami plusszt vár az életébe egy kapcsolattól és köszöni szépen rendben van. Ha szögre ugyan azt hozod mint ő, ez neki nem lesz plussz, egyedül a nemiszervetek különbözik, de gondolom hapsiban egy olyan mint te nőben, azt is kap minden nemű elköteleződés nélkül is.
Ne érts félre, ha mindezeket önerőből elérted, az tiszteletreméltó meg jó dolog. De ha biztosra akarsz menni, a nőiességeddel kellene operálni még ha nem is trendi manapság. Hidd el, azzal nem fogsz mellé lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!