Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként nagy hátrány, ha soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nagy hátrány, ha soha nem szeretnék rendes nagy esküvőt?

Figyelt kérdés

Házasságban még úgy ahogy benne lennék, de magában az esküvőben, és a lagziban már nem. Nem szeretem az esküvőket, nem szeretem a nagy felhajtást, nem szeretek szerepelni, stb.

Férfiak mit gondolnak erről? Ők is szívesen kihagynák az esküvői ceremóniát, és a lagzit?

2023. jan. 6. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Sőőőőőőt, előny!

A legjobb egy natúr vacsora a polgári szertartás után, 6-10 fővel maximum. Több közeli rokon, vagy olyan szintű barát úgysincs, igaz barátja max 1-2 van az embernek, a közeli rokonok meg nagyon maximum az egyén testvérei, szülei, ha még élnek akkor a nagyszülők.

Külön jópont, hogy nem lenne vőfély-bohóc meg az ízléstelen csasztuskái, sem gagyi mulatós, sem szikkadt pogácsa.

2023. jan. 6. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
A hátam közepére sem kívánnám őszintén, hogy több tucat embert, akit igazából nem is ismerek etessek, itassak..a felhajtás, egy merő hányás az egész a szememben, egy giccs, egy felesleges szimbólum ami idejét és értelmét vesztette.
2023. jan. 6. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
nem, mi se szeretnénk, csak szűk körben
2023. jan. 6. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vélekedem, szerintem megvan ennek a maga bája :)

N

2023. jan. 6. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem
2023. jan. 6. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hátrány valószínűleg, de ha kifogsz egy olyan férfit, aki meg szeretne "rendes" esküvőt, akkor szívás, mert ebben nincs kompromisszum.
2023. jan. 6. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:

6.

Hehe, vagy kompromisszumként ő tart egy olyat, de csak ő megy el rá...

2023. jan. 6. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem inkább elony lenne.
2023. jan. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!