Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Diplomás lányok,nálatok csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás lányok,nálatok csak a diplomás pasiknak van esélye?

Figyelt kérdés

2023. jan. 6. 17:54
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Nem. Általánosságban elmondható nálam, hogy értelmi szinten hasonló társat keresek magamhoz, viszont ismerek olyat, aki diplomás és nem ilyen, illetve olyat, aki nem diplomás de ez igaz rá.

Vegyük innen példának az első válaszolót. Szakmája van, elégedett az életével, helyesen ír. Ennyi alapján elkezdenék egy emberrel ismerkedni, az egyetlen ok, amiért nem, az már itt nem az intelligencia, hanem a hozzáállás. Azért egy diploma és egy másik közt van különbség. Nem mindegy az, hogy jogász vagy szabadbölcsész. És kifejezetten irritál az olyan szakmunkás, aki a diplomásokat nézi le, legalább annyira az olyan diplomás, aki a szakmunkást. Ha valaki azt hiszi, hogy egy papír/végzettség határoz meg egy embert, az pedig elég felszínes véleményem szerint.

De abban is van valami, hogy diplomások közt nagyobb a valószínűsége annak, hogy művelt emberre leljünk, ez nem jelenti azt, hogy kizárt a diplomával nem rendelkező pár.

2023. jan. 6. 19:07
 12/16 Gymnospermatophyta ***** válasza:

2:

Van azért pár. Már említve lettek a különböző szakik (gáz, villany, kőműves ilyesmi). De a festők is elég jól tudnak keresni. Ezek sablon példák, de még van ezen kívül is pár szakma, ami nem kötött diplomához, azonban jó kereseteket lehet vele összekaparni (pl. az egész IT-szektor, benne sok szakmával).

9:

Utóbbit Neked is szánom részben, hogy irodában (vagy otthon), IT-ben (lehet függ attól, hogy pontosan mit, de...) elhelyezkedhetsz diploma nélkül is. Ott sok esetben a tudás és a tapasztalat jelenti a "papírt". Ez a tudás otthon is fejleszthető, elsajátítható. Csak akarat, szándék, érdeklődés és kitartás kell hozzá. Meg persze lehetőség, esetleg támogató közeg. Ismerek olyan programozót, aki mindenféle diploma nélkül helyezkedett el a szakmában. De én is így vagyok 3D-s ként. Sőt, a modellezői szakmában mindenki, mert Magyarországon nincs ilyen elvégezhető szak egyetemeken tudtommal (ilyen-olyan tanfolyamok vannak) - és van ezzel így még pár szakma/szakirány az IT-n belül (is). Pedig ezt se lenne rossz egyetemen tanulni, csak hát valószínűleg nem lenne rá annyi ember itthon, hogy specifikusan ilyen meg olyan irányba indítsanak szakokat. (1-1 kurzus van a témában IT karon esetleg)

2023. jan. 6. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:

9 vagyok, nem is azért mondom, csak hogy diplomától függetlenül a legtöbb ITs ismerősöm nem keresi magát rommá azért, vagy nem fejleszti magát és ezért alacsonyabb a bérük. Én nem értek ehhez és sajnos nem is érdekel, tanultam fél évig Pythont, de elég volt.

Úgyhogy respect mindenkinek aki ebben dolgozik.

Amúgy a lakásomom dolgozott pl: egy olyan szaniteres szaki, aki 37 évesen nagyon korrekt értékrendet vallott, rendes is volt, el lehetett vele beszélgetni értelmesen is, aztán végül is bevallotta, hogy a faluból a lány, akit elvett, félig roma. Szóval a szerelem nem válogat. :)

A nagyon normális szakiknak általában van párjuk/feleségük.

A hozzám hasonló diplomás nők meg sokszor azt sem tudjuk merre járjunk ismerkedni, mert az én értékrendemben a dohányzás sem szerepel. Az extravertáltabb bulihelyeken meg szinte mindenki cigis.

2023. jan. 6. 19:55
 14/16 Gymnospermatophyta ***** válasza:

13:

Nem vagyok lány, még mielőtt valaki félreértene, de nálam is kizáró ok a cigaretta.

Persze, vannak akik megelégszenek kevesebbel is vagy lusták. Lehet ott is sz_rul keresni. Én valahogy merek nagyobbat álmodni és szeretnék/szeretek fejlődni s tanulni. Egyszerűen jó (és hasznos), hogyha többet tudok azokban a dolgokban, ami érdekel és foglalkoztat. Nem értem azt, hogyha valaki csak úgy teng-leng és elvan, különösebb célok nélkül, holott sokkal többet is ki lehetne hozni az életéből. Na, de ez már picit talán OFF, befejeztem :D

2023. jan. 6. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, de szeretnék elmesélni egy történetet.

Az unokanővérem (46) aki diplomás, kb 20-as évei elején kijelentette, hogy neki márpedig csak diplomás párja lehet, mégpedig olyan, aki okosabb mint ő, mert neki ez kell, hogy fel tudjon rá nézni, mint férfira. Nem lehetett meggyőzni arról, hogy ez nem feltétlenül így működik, pedig a család próbálta. Éveken át egyedül volt, de amikor volt is valakije, nem tartott sokáig és összességben boldogtalan életet élt, mert nagyon akart egy párkapcsolatot. Emellett rendszeresen járt színházba, ebben élte ki magát, de sokat összességében nem segített. Most, kb 25 évvel később egy diploma nélküli képzett szakmunkással van együtt és nagyon jól érzi magát, de azért így is meglátszik rajta a 20+ év szomorúság.

2023. jan. 7. 10:44
 16/16 anonim válasza:
100%

Én építészmérnök vagyok, a barátom pedig pincér. Mindennél jobban imádom őt, nem cserélném le semmilyen diplomás férfira. Szerintem itt csak az intelligencia számít mindkét fél részéről.

29/N

2023. jan. 10. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!