Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás lányok,nálatok csak a diplomás pasiknak van esélye?
Inkább, igen. Úgy mondanám, hogy ha direktben ismeredni akarnék, akkor elsősorban diplomásokkal tenném, mert nagyobb eséllyel találnék közülük olyat, akit én keresek. Persze, nem minden diplomás intelligens és művelt, ez igaz, de még mindig nagyobb az arány, emellett nekem az a tapasztalatom, hogy jobban működik egy olyan kapcsolat, ahol az alapvető dolgok egyeznek vagy legalább hasonlítanak.
Viszont ha megismernék valakit mondjuk baráti társaságon keresztül, aki szimpatikus és tetszünk egymásnak, de neki nincs diplomája, emiatt nem zárnám ki automatikusan és adnék neki esélyt. Szóval nem várom el mindenáron. Ha rendelkezik olyan tulajdonságokkal és értékekkel, ami nekem fontos, akkor nem zavar, ha nincs diplomája.
Nem papír alapján választok, viszont értelmes, intelligens legyen.
És pláne ne olyan beképzelt, mint az első válaszoló.
Ha valakinek nincs diplomája azt nem zárom ki automatikusan. Simán lehet valaki diplomával is egy hülye paraszt. Vagy diploma nélkül egy kedves, értelmes pasi.
Jelenleg diplomás a párom de ha nem lenne az engem nem zavarna
És sajnálom ha ezzel anyagiasnak tűnök, de apám sem volt az a családfenntartó fajta. Anya örökölte mindenét az apja után, apu meg beleült.
Én nem szeretném ezt a sztorit még egyszer átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!