Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon történő ismerkedés során mennyi idő után küldenél intim képet? Mi kell ahhoz, hogy ezt megtedd?
Természetesen kaphatsz Te is, a bizonyítod. Mivel az internet tele van amatőr intim képekkel, hogyan tudhatjuk, hogy melyik nem téged ábrázol?
Akár lehet is. Ameddig nem szükséges nem bizonygatom sem azt, hogy van, sem az, hogy nincs. Viszont, ha felteszek egy képet, és az írom hozzá, hogy mellékelt linken megtalálod a tulajdonosát, majd csatolok 1-2 közösségi oldal linket, szerintem nem kell bizonyítani, hogy nincs róla.
Tehát ha én most felteszek pár képet, és hozzácsatolom a te facebookodat, akkor van rólad kép a neten?
Hogy bizonyítanád, hogy nincs rólad kép? A világ összes intim képét egyesével tudod bizonyítani, hogy nem te vagy? Mégis hogy?
25.
Pont ez a varázsa, hogy bárkiről lehet fent bármi. Még hozzá sem számoltad a kémeket, a műholdas megfigyelést, a köztéri kamerák felvételeit.
Azt nem tudnám sehogy, hogy rólam nincs, azt viszont bármikor, hogy az esetlegesen szóban forgó kép nem engem ábrázol. Sokan nem adnak az apróságokra, és ezért is rinyálnak, ha egy ilyen jellegű kapcsolat megszakad, mint a kérdésben is szerepel.
A kérdés, viszont még mindig az, hogy milyen késztetést érez az aki ezt megteszi, egy olyan képpel, ami valóban Őt ábrázolja? Ennyire elbutult a társadalom?
Tévedsz.
Az számít őszinteségnek, ha "rosszat" csinál felvállalja. Odaáll, és azt mondja igen én voltam, sajnálom, megbántam. Netalán még magyarázatot is ad a "miért"-re.
Vágod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!