Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alvásból volt vitátok már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alvásból volt vitátok már?

Figyelt kérdés

Igazán nem tudom hogy ez mitől lehet.

Barátnőm ha egy nap éjjel sokáig fent van vagy keményebb napja volt, akkor másnap szó szerint meg akar halni a fáradtságtól és napokig kb olyan fáradt mint aki sosem aludt. De ez a szabadsága alatt se másabb mert hiába van több napig itthon se javul a helyzet.

Vérkép alapján nincs baj..

2023. jan. 5. 14:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem az ő dolgaival nem halad, hanem, ami szerinted az ő dolga. Nagy különbség. Melletted mondjuk mindenki inkább alvást színlelne, csak hagyd már békén.
2023. jan. 5. 15:46
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Igen, úgy látszik hogy a kritizálásod és elvárásaid miatt már depressziós lett és nincs kedve felkelni és veled lenni
2023. jan. 5. 15:48
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Így látatlanban tényleg az lenne a megoldás, ha támogatnád Őt, hisz mégiscsak a barátja vagy, nem?

Hogy lehet eleged abból, hogy fáradt? Nem tudni mi áll a háttérbe. Amíg másnak jó a kedve egész nap és pörög 5-6 óra alvással, addig másnak lehet, hogy betegség is állhat a háttérbe.

A helyedbe kicsit elgondolkoznék és átgondolnám azt, hogy van-e bennem emberség.. Támogatásra szorul a barátnőd, Te meg ideges vagy, mert fáradt? (????)

Alvásvizsgálat, ez az egyedüli megoldás. Ott megmondják, hogy van-e valami komolyabb baj, vagy sem.

1# voltam.

2023. jan. 5. 16:01
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen nem érdemli meg hogy legyen párja
2023. jan. 5. 16:06
 15/19 A kérdező kommentje:

13as az én unszolásomra ment el dokihoz, endokrinológushoz stb..

Évekkel ezelőtt volt más ügy miatt dokinál ,ő mondta mire figyeljen nem tette akkor.

Az endokrinológus adott diétát, amit ímmel ámmal tart.. ha olyanja van szó szerint a 2kocka krumpliért nem eszik a levesből, de ha ő azt akar eszik kurtöskalacsot..pedig egyiket se ehetné mert ott a keményítő meg a glutén..

Szóval ha szólok érte én vagyok a rossz..mondtam főzze azt amit ehet nekem jó. Igyekszem nem nasit enni, sőt ő az aki többet eszi..

Szóval nem tudom hogy támogatni..ha még azt se csinálja maximálisan amit a doki mond

2023. jan. 5. 16:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem jókedvéből nem kel fel időben egy ember, pláne nem azért mert lusta.

A probléma még nem oldódott meg hiába voltak vizsgálatok. Tovább kellene menni, mert ez így nem teljesértékű élet, és nem utolsósorban egy kapcsolat vagy házasság a jóban és rosszban is kitart a másik mellett.

2023. jan. 5. 16:29
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
Kicsit depis lehet a néni.
2023. jan. 5. 16:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"mondtam főzze azt amit ehet nekem jó"

Aj de cuki, bármit megeszik, ha ki van nyalva a hátsója.

2023. jan. 5. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:
83%

Igen, szoktunk vitázni a férjemmel :D

Ő szeret sokáig fent lenni és reggel sokáig aludni, én meg pont az ellenkezője vagyok.

Ezt sosem szerettem, de elfogadtam, amíg csak ketten voltunk, viszont most már van gyermekünk is, és így luxusnak tartom azt, hogy családos emberként éjfélig fent van és hétvégén 9 után akar kelni.

Én meg keljek 6-kor a gyerekkel, é szórakoztassam öt reggelig, ne is legyünk hangosak, nehogy felkeltsük és akkor még a háztartással sem tudok haladni. Mert ugye ha 9-kor felkel, még összeszedi magát, tusol, öltözik, kávézik, már lassan 10 óra és mi még mindig arra várunk, hogy velünk legyen.

Na, szóval ebből volt màr többször vita, elmondtam, hogy ne haragudjon, de nekem is van dolgom, nekem is van hétvégém, nem a fenekem meresztem hétközben, úgyhogy max. 8-ig várok, utána beengedem a gyereket.

Szerintem ez korrekt időpont.

2023. jan. 5. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!