Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párotokkal szoktatok bűnözni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotokkal szoktatok bűnözni nyilvános helyen? Milyen a párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Szexre célzok.

Higénia, pro kontra, helyszín?

Nem féltek, hogy lebuktok?

2023. jan. 4. 12:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A szex bűn?
2023. jan. 4. 12:50
 2/14 A kérdező kommentje:
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Nem szoktunk, de volt már rá példa. Nem buktunk le. Jó a kapcsolatunk. A többit nem részletezném.
 4/14 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, nem a földön csináltuk. És nem óvszerrel védekezünk. Higiéniával nem volt gond, leterítettünk magunk alá valamit, illetve volt, hogy vízben voltunk eleve.
2023. jan. 4. 12:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nem csinálunk ilyesmit, bár jó időben egy-egy világvégi helyen nem utasítanám el, most télen természetesen kihagyjuk :D
2023. jan. 4. 12:55
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Jaaa, te is olyan vagy, mint én, hogy a gyakorlatban érdekel.

(Én az otthon pucérkodással vagyok így, hogy leülnek-e csupasz seggel, vagy van-e mindenkinek helye a kanapén, vagy törcsit visznek magukkal egész nap... választ nem nagyon fogsz kapni, mert valamiért eljátssza mindenki, hogy ez egyértelmű, de SENKI nem fog kioktatni pont erről, azon az oldalon, ahol egy sziába is belekötnek. Érdekes.)

2023. jan. 4. 12:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csináljuk túl gyakran, de volt már rá példa. Elsősorban természeti helyszíneket szokott történni, például strandolás közben (az ledugott tengerparti szakaszokat preferáljuk, ahova madár sem jár, ilyenkor kapásból van nálunk törülköző, pokróc) vagy mondjuk túrázás közben egy fának, sziklának dőlve, vagy elfeküdni a fűvön. Alapvetően óvszerrel védekezünk, ami mindig van nálunk (inkább legyen, minthogy ne legyen), de az orálhoz nem kell ilyesmi előrelátás sem.

A lebukástól nem félünk, mert azért figyelünk rá, hogy hol és mit csinálunk és még nem vettek észre minket; legalábbis egyikünk se tud róla. :D

Minden szempontból tökéletesnek vélem a párkapcsolatunkat; a páromban álmaim férfiját találtam meg és ő maga sem rest kimutatni az irántam lévő szerelmét.

2023. jan. 4. 12:56
 8/14 A kérdező kommentje:
De strandon mégis hogy lehet? Kamera, őrök és rengeteg ember. Ne hülyítsetek már! 😑
2023. jan. 4. 12:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Mint írtam, mint ezt eldugott kis zugokban csináljuk a tenger mentén, ahol se kamerák, se őrök, se emberek. Nemcsak a több száz, több ezer fős fizetős strandok léteznek, hanem semmi kis helyek. Például ha jártál már valaha Dél-Olaszországban, akkor tudhatod, hogy sok helyen a vonat illetve autóutak a part mentén húzódnak, vagyis bárhol kiszállhatsz, biztos találsz egy tengerparti részt és mivel szerencsére nincs beépítve és lefoglalva az egész, találsz olyat, ahol rajtatok kívül senki nem lenne.

(#8)

2023. jan. 4. 13:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csaj odaírja hogy nem tini a kérdése alá 😅😂

Mindent elmond

2023. jan. 4. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!