Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az incel az, amelyik fogcsikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel az, amelyik fogcsikorgatva méreget párokat nyilvános helyeken?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor ilyet láttunk minap, direkt odaült közel hozzánk, és minket bámult.

Nagy hombár, agresszív fejjel, csak épp nem ugrott be neki, mivel kössön belénk.

Bnőm mondta, inkább menjünk.

2022. febr. 21. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
hát általában elég nehezen dolgozzák fel, hogy másoknak összejön az, ami nekik nem, de azért ez elég kirívó esetnek tűnik
2022. febr. 21. 02:34
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Szóval ez már egy külön faj?

Nevetséges amit itt ezen az oldalon az "incelről" hallani lehet.

Máshol amúgy még nem találkoztam ezzel a kifejezéssel, itt viszont vagy napi 50 kérdésben szerepel.

2022. febr. 21. 06:15
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi, be lettél fosatva. Chad incel vs béta normi
2022. febr. 21. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem.

Én örülök, amikor két ember rátalál egymásra.

Csak nekem nem sikerül megtalálni a hozzámillőt, de nagy öröm ha tapasztalom más szerelmét. Főleg ha igazán jó emberekről van szó.

2022. febr. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!