Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Social media párkapcsolatban?
Sziasztok! Mit gondoltok, ebben korrekt a párom, vagy okom lenne felháborodni? Megpróbálom úgy írni, ahogy nagyjából a párbeszéd szólt.
Kis előzmény, hogy ő nem használja személyes élmények, események, témák posztolására a Facebook-ot, leginkább autóhoz, építkezéshez keres csoportokban alkatrészeket, vagy hírdet valamit. Instagram-on is 3 év alatt 4db képe került föl, abból összesen egyen szerepel ő, azon is velem van, a másik 3 autó. Tehát valóban nem oszt meg személyes információkat a külvilág felé. Én felhoztam, hogy mivel a 4. évfordulónk jön, tök jó lenne kirakni majd valahova egy képet (én így is szeretem kifejezni a büszkeségemet). Neki nem tetszett az ötlet, azt mondta, hogy nem akar ilyet posztolni, mert 1, sosem posztol ki semmit és 2, ez privát, és aki tudja, hogy együtt vagyunk és ennyi ideje, az tudja, aki meg nem számít, annak nem fogja mutogatni. Persze végül azt mondta (félre értés ne essék, nem hisztiztem!! csak elmondtam, hogy nekem ez fontos, és picit negatív érzéssel tölt el, hogy ellenkezik), hogy ha ennyire fontos, kirak egyet majd, de nem okolhatom, hogy ő megmondta az igazat, "ő nem szeret ilyeneket kirakni,,. Egyébként Fb-n ki van írva, hogy kapcsolatban vagyunk, tehát nem vagyok azért kő alá rejtve.
Köszönöm, 23N
Persze, ez is megoldás kompromisszumra.
Viszont leginkább az érdekel, hogy ez korrekt hozzáállás tőle, vagy ebben van valami gáz
De neked ez miért fontos?
Szerintem is majomkodas ez a magamutogatas. Gyerekes. Te mész a tömeg után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!