Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tud zsarolni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud zsarolni a párom szexuálisan?

Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 14:45
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Egy bizonyos dolog van amit ő nem tesz meg nekem es en nem is erőltetem neki egyáltalán. En maximalisan imadok vele lenni. Szexben is es egyeb téren is és ő is imad velem lenni, meg azt is ahogy kenyeztetem. Egyetlen dolog van amit en nem szeretek és ő meg ennek ellenére képes velem ezt csinalni!

Holott en sose mondom neki vagy nem szabtam neki feltetelt ha ő ezt nem csinalja akkor nem találkozok vele, vagy en nem viszonzom neki! Soha nem mondtam ilyet. Soha nem tettem kényszerből mindig is szerettem neki kedveskedni stb stb.

Es ő ennek ellenére, hogy negyed annyit se ad nekem képes ilyennel zsarolni

2023. jan. 3. 15:17
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Te döntésed, hogy ezt hagyod-e.
2023. jan. 3. 15:22
 13/39 anonim ***** válasza:
80%

Vagy szakitson velem, ha nem kellek neki.

Újra kérdezem, miért jó neked lábtörlőnek lenni? Ő szakítson veled, amikor kutyába se vesz, mégis a pincsije vagy? Majd hülye lenne szakítani. Még egy ilyen hülyét nem találna, már ne haragudj és ezt ő is tudja.

Amit te kérsz tőle, ő azt nem teszi meg de te nem is erőlteted. Ő viszont nemhogy erőlteti, de meg is teszi, ami ellen te ellenkezel. Hm? Jól hangzik? Esetleg nem nyal ki mert ő azt pont nem szereti, de seggbe szeretné és nem érdekli, hogy te nem? Jól gondolom?

2023. jan. 3. 15:30
 14/39 A kérdező kommentje:
Nem jol gondolod.
2023. jan. 3. 15:46
 15/39 A kérdező kommentje:
Nem szakít velem. Most találkozok vele. Sik ideg vagyok. Panikrohamom van
2023. jan. 3. 15:47
 16/39 A kérdező kommentje:
Megegy ilyent biztos nem talalna? Ezt egy nő se hagyná.
2023. jan. 3. 15:47
 17/39 anonim ***** válasza:
Nem, egy nő se hagyná. Persze, hogy nem szakít veled.
2023. jan. 3. 15:48
 18/39 A kérdező kommentje:
Valóban csak en vagyok ilyen hülye
2023. jan. 3. 15:55
 19/39 A kérdező kommentje:

Este kérdeztem tőle találkozunk e. Annyit irt

-Ha....

Utana külön uzenetbe 6 kérdőjel

Nem valaszoltam ra mert elaludtam. Reggel írtam mikor találkozunk mikorra legyek készen?

Semmi válasz

Utána megint kérdeztem.

Annyit irt. Nem valaszoltam a kérdésére.....

Mondom aha.... Mikorra legyek készen??

Mi aha???

Mondom a válasz a kerdesedre.

Normálisan válaszoljak ra!

2023. jan. 3. 15:57
 20/39 anonim ***** válasza:
48%
Te tényleg megérdemled a sorsod.
2023. jan. 3. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!