Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tud zsarolni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud zsarolni a párom szexuálisan?

Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 14:45
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg tole
2023. jan. 3. 14:48
 2/39 A kérdező kommentje:
Akkor máshogy kérdezem mi az a szexualis zsarolas???
2023. jan. 3. 14:50
 3/39 A kérdező kommentje:
Sajnos azt hiszem a parom valami ilyesmit csinál velem. Én pedig rosszul érzem magam
2023. jan. 3. 14:56
 4/39 anonim ***** válasza:
52%

Pl , hogy ha beléteszem akkor nem jár a pofon.

Vagy elmehetsz a szüleidhez ha keféltek

2023. jan. 3. 14:57
 5/39 A kérdező kommentje:
Értem
2023. jan. 3. 14:59
 6/39 A kérdező kommentje:

Nem találkozik velem, ha bizonyos dolgot nem teszek meg amit ő akarna én viszont nem szeretném.

Nem fekszik le velem, ha nem teszek meg neki valamit, sőt nem is láthatom őt...

2023. jan. 3. 15:03
 7/39 anonim ***** válasza:
79%
Te ezt amúgy miért hagyod...? Jó lábtörlőnek lenni?
2023. jan. 3. 15:09
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Amit a 6-os válaszodban leírtál az a szexuális zsarolás!

Ha nem illetek össze szexuális téren az senkinek sem róható fel, DE legyen annyi eszetek hogy elbúcsúztok egymástól.

Szexben csak azt szabad ami MINDKÉT félnek jó, mindketten akarják. A te párod meg zsarol téged. Ne hagyd magad zsarolni!

Hagyd ott a pcsába, majd jön egy olyan férfi az életedbe aki akkor is szeret és tisztel, ha éppen beteg vagy és nem tudsz szexelni.

Látszik hogy ki vagy éhezve a szeretetre ezért tud zsarolni.

Legyen benned tartás, ne hagyd magad! Keress másik pasit.

2023. jan. 3. 15:14
 9/39 A kérdező kommentje:

Amugy ezerszer kértem legyen normális velem.... Vagy szakitson velem, ha nem kellek neki. Pl pénteken is mondtam neki.

De nem akar szakitani, akkor normális volt velem. Mindig ezt csinálja aztan átváltozik hirtelen ra se lehet ismerni es ilyen lesz

2023. jan. 3. 15:14
 10/39 anonim ***** válasza:
86%
Akkor kérdésedre itt a válasz, pontosan így tud zsarolni. Mindenkit addig lehet kihasználni, amíg hagyja.
2023. jan. 3. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!