Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi miatt képes egy török férfi szakítani?
Pár hónapja ismerjük egymást. De nem egy alomból valók vagyunk. Török a srác, de nem muzulmán. Tinderen ismertem meg. Megkapta a vízumot Magyarországon, így tudtuk megismerni egymást itthon. Én jól beszélek angolul, sajnos Ő kevésbé. Néha úgy gondoltam, hogy nem is érti normálisan, amit mondok. Mérnökként írásban jó volt, de szóban nem nagyon. A vitánk abból indult ki, hogy azt állította, gúnyolódtam vele. Hiába mondtam, hogy nem igaz.
Mivel nem hitte el, amit mondok, többszöri ismétlésre sem, így fogtam és kiszálltam a videocallból egy szó nélkül, mert egyoldalúnak találtam a beszélgetést.
Feldühített, hogy nem hitte el, amit mondok. Aztán hívogatott, de nem vettem fel. Írtam neki, hogy nem szeretnék szakítani, de mára ez a parttalan kommunikáció nekem elég volt és beszéljük meg máskor, mert engem ez csak elszomorít.
Pár napra a történtek után szakított velem, mert állítólag gúnyos volt a mosolyom és lekicsinylő, mintha megszántam volna. Illetve, hogy mennyire megbántottam azzal, hogy letettem a telefont egy szó nélkül és utána nem vettem fel és hogy ő mást vár egy kapcsolattól. Na ekkor kérdeztem meg, hogy azt várod, hogy egy nőnek ne legyen véleménye és csendben tűrje el, ha a másik semmibe veszi? Erre már nem válaszolt. Szerintetek miért szakított pontosan? Én szerettem volna ezt rendezni a következő napokban, de totál megváltozott a viselkedése irányomba. Hiába próbáltam kedves lenni, flegmázott stb... Én ezt totál piti ügynek látom. Bár lehet nincs igazam. Vélemények?
A női férfi szerepekről soha ne vitatkozz keleti férfivel!
Pontosan!
Akiket ismerek, ők még ha el is fogadják, hogy mi másként működünk, de meggyőzni, hogy így (is lehet) jó, lehetetlen.
Elfogadják, de nem értik, nem ebben nőttek fel. Aki reménykedik, hogy ekkora szakadékot megugrik, amikor ekkora kulturális különbségek vannak, az még tini fejjel gondolkozik.
Mintha minket akarnának meggyőzni, hogy kutyát enni miért oké. Egy magyar embert nem ismerek aki azt mondta volna ez belefér. Mert máshogy élünk máshogy gondolkozunk, máshogy nőttünk fel, más van előttünk..
Nem kizárt hogy ezért szakít . Ezek a keleti férfiak néha olyan dolgokon is berágnak ami nekünk európaiaknak furcsa . Más értékrend mint a mienk.
Az is lehet , hogy csak kell vmi ürügy neki , hogy szakítson mert am ezek a pasik több nőnek is teszik a szépet egyszerre . Nagy nőfalók! Szóval több dolog is lehet ebből .
Azért az ne teljesen nyugtasson meg, hogy mert ,, nem muzulmán “ ugyanis azok gátlástalanabbak mint akik hisznek . Nekik Európa és az európai nők egy terülj terülj asztalka , ahol kiélhetik magukat , tisztelet a kövételnek mert vannak köztük nagyon normálisak is.
Bocsi a kérdésért de szereted őt vagy csak az imponál , hogy jól megdönget?
Ha utóbbi akkor nincs baj , tartsd meg arra , ha úgy van , vedd ki belőle ami jó , és dobd ki ami nem kell , érezd jól magad tényleg . 🙂
Ha bele is vagy zúgva az a rosszabb szitu , inkább járt nyitott szemmel , ne ábrándozz hiába valóan , én nem is keresném őt ezek után menjen a picsába .
Más is írta előttem , tuti amúgy még , hogy keresni fog , csak ez is a taktika része , most hagyja főjjél a levedben. Ha nem akarsz sérülni hosszútávon próbáld meg kizárni a romantikus érzelmeket irányába 😁
Ennek nem csak a vallásához és a neveltetéséhez van köze. Azon IS múlik a dolog, hogy valaki mennyire FÉRFI.
Ha valaki férfi, az nem csicskul be, mint manapság a legtöbb magyar pasi.
Fején találtad a szöget,
pasi bunkó. Azt akarja hogy bólogass. Meg szexet ennyi. Bocsanatot kellett volna kérned 18x es dicsőitened. Ja es még meg is kellett volna koszonnod hogy figyelmeztet milyen a mosolyod 😂😂😂 bunkó, holnap biztos felhiv 😂😂😂 ez egyszeruen hulye jatszma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!