Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy undorodom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy undorodom a férjemtől nem is szexeltünk egy éve de mostanába mindig azt álmodom, hogy vele szexelek és jó?

Figyelt kérdés
Részletekbe nem mennék, hogy minek vagyunk akkor együtt itt nem ez a lényeg.
2023. jan. 1. 20:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Le vagy pukkanva és te undorodsz töle? Haha. Szegény gyerek...terhesség előtt miért nem undorodtál tőle?
2023. jan. 1. 21:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Itt nem csak a külsőről van szó kérem :) és én tisztába vagyok a kinézetemmel
2023. jan. 1. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Lehet hiányzik az az idő, mikor még kívántad és jó volt vele a szex és azért álmodsz ilyeneket, mert ott éled ki ezeket a vágyakat, ha már valóságban nem lehet.
2023. jan. 1. 22:04
 14/19 A kérdező kommentje:
Hianyzik az egesz regi eletem
2023. jan. 1. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Vagyis gyerek nélkül jobb volt?

Komolyan érdekel!

2023. jan. 1. 22:22
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertettem nekem a gyerekem a mindenem imadom! De azota maganyos vagyok es nincs mi kikapcsoljon egy kicsit a parommal meg csak veszekszunk allandoan amikor itthon van egy keveset mert sokat dolgozik
2023. jan. 1. 22:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Iagazbol amiota a parommal vagyok teljesen megszunt a vilag korulottem mindig vele voltam sose mentem sehova
2023. jan. 1. 22:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Igazából a férfiak mindig megkapják a magukét, hogy minek házasodnak, meg akarnak gyereket,(a nő ilyenkor persze nem akar), ha csak a munkának él, meg a haverokkal lóg, és még meg se bssza a nejét rendesen.

Hát jónéhány nőnek se kéne párkapcsolatban vergődnie és főleg gyereket szülnie, ha alkalmatlan rá.

Sajnos egy párkapcsolatban megváltozik az addigi életvitel. A korral meg a kinézet. Ja, hogy már nem olyan vonzó valaki, mint 5-10 éve? Hát nem mindenkiből hozzák ki a jó testet az évek.

A viselkedésről nem is szólva. A pasas, aki azelőtt mindig figyelmes volt, inkább a telefont bújja, vagy a sportcsatikat váltogatja. Nem segít mosogatni, bevásárolni, csak ha unszolják. Nem borotválkozik és még hangosakat is fingik a kanapén. Hát ja, elkényelmesedik, mit lehet szeretni rajta azonkívül, hogy hazahozza a pénzt? Nehogy már odadugja a brét, mit képzel? Hagyjon békét!

Ez a nőtípus nem veszi észre, hogy csak az elvárásai vannak a párja felé. Keressen jól, de legyen elég szabadideje a családra. Otthon végezze el azt a házimunkát, amit a nő rühell. Legyen hobbija, de csak abban az időablakban, amit a nő meghatároz. Napi szinten próbálja meghódítani azt a nőt, aki kritizál, utasítgat,követel, hisztizik. és persze a szülés után még máshogy is néz ki.

Szerintem egy párkapcsolatban tök normálisnak kellene lennie, hogy nincs már az a mértékű egymásra fordított figyelem, mint a hódításkor. A gyerek is elvesz egy csomó energiát, a dolgos hétköznapok is. Ilyenkor számít, hogy nem csak a külső alapján választ az ember. Akivel belsőleg is klappolnak és nem csak az önbecsülés turbózása miatt vannak együtt.

2023. jan. 2. 07:01
 19/19 A kérdező kommentje:
Félre értessz :D én nem bánom, hogy ketten csak ennyit találkozunk még este haza ér. En orulnek ha eljarna szorakozni is :D De 30evesen egesz nap fekudni szerintem nem oke
2023. jan. 2. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!