Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy emiatt veszítettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy emiatt veszítettem el örökre?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok egy olyan fiúba, akivel először csak barátcságnak indult a kapcsolatunk. Nagyon jól megismertük egymást, minden bizalmas dolgot egymással beszéltünk meg.

Nagyon tetszettem is neki, de nem ígért semmit, mivel ő nem vt szerelmes belém. De azt megbeszéltük, hogy nem verjük át egymást.

Azt is megbeszéltük alaposan, ha netán szexre kerül a sor és úgy gondoljuk nem szeretnénk folytatni, attól a barátságunk vagy legalábbis a jó kapcsolatunk megmarad, továbbra is szóba állunk egymással.

Sorra került a szex, de sajnos rosszul alakult, mert egy elég nagy baki csúszott be. Ki szerette volna próbálni az anál szexet, amit én soha nem csináltam és nem is szerettem volna. Megkérdeztem, hogyan kell rá felkészülni, illetve nem történhet valami gusztustalan dolog ennek során?

Azt mondta nem, de először csak egy erre való eszközzel próbálkozott nálam, viszont azon maradt nyom, amit én nagyon szégyelltem. Viszont nem szólt közben, nem hagytuk abba emiatt az egészet, de a végén láttam rajta hogy haragszik rám emiatt.

Utána még mondta szeretne velem találkozni, és abban is adott tanácsot, hogyan tisztítsam ki mielőtt találkozunk. De nagyon megértőnek tűnt és azt hittem akkor ad még esélyt.

Sokáig beszélgettünk, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot de egyre kevésbé válaszolt az üzeneteimre.

De biztosított róla hogy nem kell aggódnom és továbbra is jóban leszünk, mert ismerem, nem hazudozik ilyen dolgokban.

Azonban kb 1 hónapja minden honnan letiltott, de az sms- emre még válaszolt annyit hogy minden rendben van és majd jelentkezik.

De ez nem történt meg a mai napig sem.

Mit tegyek, annyira rosszul érzem magam. Főleg hogy lehet amiatt a baki miatt utált meg örökre, pedig én nem vagyok igénytelen, nem azért fordult elő.

Viszont én szeretem továbbra is, de nagyon rossz, mert nem tudok vele kommunikálni sem és azt sem értem miért kell szó nélkül eltűnni?

Így én semmit sem tudok reagálni.

Lehet hogy nagyon naív voltam, de ne kezdjetek el sértő válaszokat írni, mert tényleg nagyon rosszul érzem magam az eset miatt.

2023. jan. 1. 14:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

Fölösleges a kicsinyes bosszú, az csak a kérdezőt minősítené, és a karma amúgy is dolgozik.

Meg hát aki ekkora hulladék, annak szerinted nem katasztrófa az élete többi része is?

Dehogynem.

Csak kérlek, kérdező, hagyd ezt az önalázást, hogy nem direkt csináltál ezt vagy azt. Egyáltalán bele se kellett volna ebbe menni, ahogy közli, hogy anál.

2023. jan. 1. 16:30
 22/26 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, az anál olyan dolog, akár ujjal/segédeszközzel, pénisszel történik a behatolás, hogy még előkészület után is előfordulhat kisebb-nagyobb baleset (ugyanakkor előkészület nélkül is lehet nyommentes). Aki ezt nem fogadja el, ne csinálja. Ő viselkedett gusztustalanul, hogy mérges lett, amiért nem vagy „steril” egy alapvetően koszos területen, és előtte még az aggodalmaidat is lesöpörte. Biztos vagyok benne, hogy baki nélkül is ugyanez lett volna az eredmény, eltűnés, tiltás, amelyik ember nagyon bizonygatja, hogy ő nem ilyen, nem olyan, ezt sose csinálná, ált. pont az a legnagyobb szemét. Én azt javaslom, hogy tiltsd le te is, mert még az is benne van a pakliban, hogy idővel feloldja a tiltást, és felbukkan, mintha mi sem történt volna, és elővenne újra!
2023. jan. 1. 17:14
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még annyit, hogy legközelebb csak akkor menj bele análba, bármi másba, ha tényleg te is akarod, csak a másik kedvéért ne!
2023. jan. 1. 17:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. jan. 1. 21:00
 25/26 A kérdező kommentje:

24.

Miért?

Lehet, hogy a koromhoz képest túl naív és tapasztalatlan vagyok, bár szerintem ez nem kortól függ. Nem tudom.

2023. jan. 1. 21:46
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
jaj istenem, ezt konkrétan rohadt szomorú volt olvasni... hagyd ezt a csávót, és keress fel egy pszichológust, akivel tudsz dolgozni az önbecsüléseden.
2023. jan. 1. 22:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!