Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy emiatt veszítettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy emiatt veszítettem el örökre?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok egy olyan fiúba, akivel először csak barátcságnak indult a kapcsolatunk. Nagyon jól megismertük egymást, minden bizalmas dolgot egymással beszéltünk meg.

Nagyon tetszettem is neki, de nem ígért semmit, mivel ő nem vt szerelmes belém. De azt megbeszéltük, hogy nem verjük át egymást.

Azt is megbeszéltük alaposan, ha netán szexre kerül a sor és úgy gondoljuk nem szeretnénk folytatni, attól a barátságunk vagy legalábbis a jó kapcsolatunk megmarad, továbbra is szóba állunk egymással.

Sorra került a szex, de sajnos rosszul alakult, mert egy elég nagy baki csúszott be. Ki szerette volna próbálni az anál szexet, amit én soha nem csináltam és nem is szerettem volna. Megkérdeztem, hogyan kell rá felkészülni, illetve nem történhet valami gusztustalan dolog ennek során?

Azt mondta nem, de először csak egy erre való eszközzel próbálkozott nálam, viszont azon maradt nyom, amit én nagyon szégyelltem. Viszont nem szólt közben, nem hagytuk abba emiatt az egészet, de a végén láttam rajta hogy haragszik rám emiatt.

Utána még mondta szeretne velem találkozni, és abban is adott tanácsot, hogyan tisztítsam ki mielőtt találkozunk. De nagyon megértőnek tűnt és azt hittem akkor ad még esélyt.

Sokáig beszélgettünk, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot de egyre kevésbé válaszolt az üzeneteimre.

De biztosított róla hogy nem kell aggódnom és továbbra is jóban leszünk, mert ismerem, nem hazudozik ilyen dolgokban.

Azonban kb 1 hónapja minden honnan letiltott, de az sms- emre még válaszolt annyit hogy minden rendben van és majd jelentkezik.

De ez nem történt meg a mai napig sem.

Mit tegyek, annyira rosszul érzem magam. Főleg hogy lehet amiatt a baki miatt utált meg örökre, pedig én nem vagyok igénytelen, nem azért fordult elő.

Viszont én szeretem továbbra is, de nagyon rossz, mert nem tudok vele kommunikálni sem és azt sem értem miért kell szó nélkül eltűnni?

Így én semmit sem tudok reagálni.

Lehet hogy nagyon naív voltam, de ne kezdjetek el sértő válaszokat írni, mert tényleg nagyon rosszul érzem magam az eset miatt.

2023. jan. 1. 14:07
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Igen, az már egyértelmű hogy semmit nem jelentettem neki. De hogy tudta azt megjátszani hogy kedvel emberileg? Mindig mondta, sőt azt is mondta többször is, még szex után is hogy imád.

Utolsó beszélgetésünknél még bizonygatta, ő nem hazudik ilyen dolgokban. Még régebben azt is mondta, ha nem akarná velem tartani a kapcsolatot már régen mondta volna, mert ő mindig nyíltan közöl, nem sumákol.

Ennyire hogy tudta az ellenkezőjét mondani, mint amit csinált?

Ez a viselkedés annyira távol áll tőlem.

2023. jan. 1. 14:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ohhh,rengeteg ilyen lesz még az életedben,ezek az emberek manipulatívak és csak addig kedvesek,ameddig érdekükben áll.

Egy dolog,hogy miket mondott, egy másik,hogy most hogyan bánik veled...és az mindent elárul róla.

2023. jan. 1. 14:48
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodalkozom hogy az okosabb nok inkabb szinglik maradnak ha ilyen pasik vannak mindenfele
2023. jan. 1. 14:58
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Erre értettem kérdező, a naívságod, a gyengeséged, megfelelni akarsz, változni a másik ínyére/kedvére...

Plusz a lehető legroszabb palival akadtál össze, tehát a szerencse sem a te oldaladon van.

És mennyi és mennyi ilyen lesz még, csak győzz szenvedni majd ezek miatt, hogy aztán tűnj el lelkileg és legyél egy üres báb, akit kényükre, kedvükre alakítottak/formáltak a különböző férfiak.

De ismerem ezt, átérzem, sokkal könnyebb ragaszkodni valakihez/valamihez mint inkább lemondani róla, könnyebb csak egyszerűen szenvedni, mint magadat tudással felvértezni...(nem értenek, hogy érthetnék mások, hisz szeretem)

...na mindegy...

2023. jan. 1. 15:04
 15/26 anonim ***** válasza:
84%

Ilyenkor örülök, hogy, enyhén szólva hirtelen haragú vagyok, mert ha egy ilyen r*banccal össze találkozok, mint ez a pali, tönkre tenném az életét konkrétan, egy ilyen próbálkozás után.

Eleve alig szexeltetek párszor, (ha jól értettem) de már egyből seggbe akarja, mint egy b*zi.

Vannak egyáltalán még heteroszexuális férfiak, akik arra izgulnak, amire kell?:D

Nem hiszem el, hogy felháborodik ez a rongy, hogy sz*ros a segged..mégis milyen lenne?? Arra van a végbeled, persze hogy sz*ros lesz b*ssza meg, hogy van neki ehhez pofája???

És te ez miatt rosszul mered érezni magad, van neked egyáltalán önbecsülésed?? Neki jön az ötlet, hogy be akar valamit tuszkolni a seggedbe, te az életedbe nem vágytál rá, és azonnal bele méssz, magadnál vagy te? Hogy nem hányod el magadat magadtól, hogy ilyen szolgalelkű vagy..

Ezt a hímringyót meg vissza ne merd engedni az életedbe, a végbél záróizmodat tönkre fogja tenni, amennyire te nem tudsz nemet mondani, aztán szanaszét foshatod magad mindenhol.

Arról ne is beszéljünk, hány orvosi véleményt néztem és olvastam arról, hogy ne anál szexeljünk, mivel rengeteg ember halt már bele, például kifordult a végbele meg hasonlók, tényleg megéri neked ez a here ezt???

Lehet, hogy nyers voltam, de gondold végig amiket írtam..

2023. jan. 1. 15:12
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem baj, hogy nyers voltál, mert igazad van.
2023. jan. 1. 15:18
 17/26 A kérdező kommentje:

Meg most jelenleg nem is úgy néz ki hogy vissza akarna jönni. Hiszen ő vágott el minden kapcsolatot velem. Jó, tudom, nem jó fényt vet rám hogy csak emiatt nem jövök vele újra össze, de csak leírtam.

Persze, értem, tanulnom kell ebből a dologból, és többé nem beleesni újra ebbe a hibába.

Viszont jelenleg a saját érzelmeimmel is meg kell küzdenem, hiába felfogom ésszel hogy nem kell sajnálni ezt az egészet.

2023. jan. 1. 15:31
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Mit teszel, ha mégis rád is hogy folytatni akarja?
2023. jan. 1. 15:37
 19/26 A kérdező kommentje:

Ezek után nem akarom folytatni

De ez a lehetőség úgysem áll fenn, mert akkor nem tiltott volna le.

De az egy kicsit segítene a lelki békémben ha megkeresne és megmondhatnám neki a véleményem

2023. jan. 1. 15:42
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"De az egy kicsit segítene a lelki békémben ha megkeresne és megmondhatnám neki a véleményem"

Ilyen helyzetben én is ugyanezt szoktam érezni, ez teljesen normális, gusztustalan ez a szó nélkül lelépés.

Én ilyenkor azt mondogatom magamban, hogy ilyen szutyokra inkább egy szót se pazarolnék többet, tehát szidnám magamban és arra a RENGETEG hibájára koncentrálnék, esetleg ha van rá módod, megaláznám családtag vagy akárki előtte, elküldeném nekik a farkát mondjuk, ha küldött róla képet, vagy egy olyan uzenetét, kamu faceról, ilyenek:D

2023. jan. 1. 15:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!