Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet újra családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet újra családot alapítani, ha már vannak a gyerekek?

Figyelt kérdés

Vannak gyerekeim.

Ha gyerekessel jövök össze, akkor ketté fogunk szakadni, sose leszünk egyek, mert neki ott lesznek az ő gyerekei, nekem az enyémek.

Ha gyerektelennel, akkor meg nem fogja megérteni, nem fogja tolerálni a gyerekeimet, nem akarja majd másét nevelni, és benne van a pakliban, hogy fog akarni gyereket:

ha vállalunk, akkor a gyerekeim kiszorulnak a családból,

ha nem vállalunk, akkor rámehet a kapcsolat.

2023. jan. 1. 12:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehez sajnos, en inkabb maradok egyedul a fiammal, meg mar 40 felett vagyok eleve, voltam is mikor szetmentunk.

Ilyenkor meg rosszabb, mert mar ugye eleve nem tudok szulni, ugyhogy max ha o megno valami masik oreget keresek 😆

2023. jan. 1. 12:11
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

Nálunk pld páromnak voltak már gyerekei mikor osszejottunk,az volt az elképzelés részéről hogy az első házasságából való gyerekek majd fogják a feltestveruket szeretni,én már akkor mondtam hogy ez nem így működik,vagy fogják vagy nem és nem is lehet ez feléjük elvárás.

Én magam sem mondom a sajatomnak hogy a tesód,mert nem tesók.

Karácsonykor meg az előző házasságából született gyerek az apja szemere vetette hogy velem közös gyerek is van,mert elveszi az időt és pénzt az ő gyerekei elől.

De párom volt felesége is kapott,mert hogy gondolta hogy kutyát vesz ki menhelyről, hogy ne egyedül éljen mert így kevésbé tud hirtelen mozdulni ha kell

Rossz helyzet,bár szerintem családja válogatja

2023. jan. 1. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
2, Itt a te hozzáállásod rossz, bocsi. Szeretniük nem kell egymást, de attól még igenis testvérek. Szomorú, hogy te ezt nem tartod fontosnak belenevelni a tiédbe, aztán csodálkozol, hogy a másik is elutasító...
2023. jan. 1. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem.Ok már majdnem felnőttek mikor mi megismerkedtunk.Az apjukon kívül semmi közös nincs bennük és kb nem is lesz, merthogy nem egy generáció,kb ahogy írtam meg is fogalmazódott karácsonykor hogy ez a gyerek csak bezavar, pénzt és időt, energiát visz el az első gyerekektől,meg a születő unokaktol.
2023. jan. 1. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Ja és nem.Nem vagyok elutasító,párom unokaira is vigyázok bármikor ha kell, nem haragszom senkire azért mert ő az én gyerekemet nem bírja megemészteni.Az elutasító magatartása pedig már akkor megvolt mikor még nem voltunk házasok sem és főleg az egyik gyerek felől 😁
2023. jan. 1. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Hogy szorulhatnának ki a családból a gyerekeid? Erre én szinte semmi esélyt nem látok. Rengeteg féltestvért ismerek, akik anyai ágon testvérek, és mindegyikük édestestvérként gondol a másikra, hiszen együtt nőnek fel.

A családot az anya tartja össze, nem az apa.

2023. jan. 1. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Nekem párom elfogadja a lányom és nem akar gyereket.

Volt olyan párom is, akinek gyereke van. Nagy szervezést igényel, de nem lehetetlen.

2023. jan. 1. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Hát arra gondolnék, mint a témában egyáltalán nem érintett, hogy ha maga az illető is elvált, gyerekes, akkor nyitottnak kéne lennie a másik, ugyanilyen helyzetű partnerjelölt felé. Mert milyen alapon diszkriminálná, ha magával szemben meg elvárná, hogy fogadják el őt a gyerekkel együtt?

Egyébként pedig nyilvánvaló, hogy sosem lesz olyan helyzet, mint amikor két olyan ember jön össze, akiknek nincs gyerekük. De normál esetben az ember, ha szülő lesz, elsősorban a gyerekeihez kötődik. Hisz az már a válása/szakítása után bebizonyosodott, a kapcsolat az bizonytalan, múlandó. De a gyereke a gyereke marad.

Elég abszurd is, ahol pl. evált anyukaként valakinek az az elvált apuka lenne szimpi, aki teljesen lezárta az előző életét, hiába voltak abból a kapcsolatból gyerekei. Ez mit árul el róla? Sok jót nem. Még ha adott helyzetben egyszerűbb esetnek tűnik annál, aki viszont aktívan apja a gyerekeinek.

2023. jan. 1. 12:40
 9/9 A kérdező kommentje:

"Hogy szorulhatnának ki a családból a gyerekeid?"

Úgy, hogy ők nem az új pár gyerekei, hanem az ex gyerekei. Azért szorulnának ki, mert lehet mondani, hogy tudja szeretni egy férfi más gyerekét, de a saját gyerekét jobban szereti mindenki. Én hiába szeretném mindegyiket, fontos a másik fél is.

"Erre én szinte semmi esélyt nem látok."

Pedig rengeteg ilyen van.

"A családot az anya tartja össze, nem az apa"

Nemcsak az anya😅

2023. jan. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!