Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, fura dolog lenne buszmegállóban odamenni egy lányhoz?
Nekem van egy elméletem, hogy aki így ismkerkedik, az nyitott a nemi erőszakra.
Soha az életben nem néztem úgy senkire utcán, BKV-n, hogy azt bátorításnak lehessen venni. Van egy ilyen alap "utca énem"; aki rossz környéken nőtt fel és/vagy nem nőtt nagyra, félelmetesre, az tudja, miről beszélek.
Ha valaki bámul, azt "megfigyelés alatt tartom", de ezt csak extra retardáltként lehet szemezésnek venni. Néha felhúzom a szemöldököm, mintha "mit bámulszt" mondanék, néha látványosan sóhajtok egyet, vagy forgatom a szemem.
Legutóbb elkezdett egy faszi bámulni villamoson, elmentem hátrébb, a faaszkalap meg követett. És mindig ez van. Soha nem mondtam senkinek igent, soha nem mosolyogtam férfira, de szerintem őket ez élteti, izgatja, hogy nem akarok tőlük semmit.
Ja, igen, és sohasem nézek "úgy" bárkire a bkk-n, megállókban, hogy ő bátorításnak vegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!