Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, fura dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, fura dolog lenne buszmegállóban odamenni egy lányhoz?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, még nem beszéltem vele soha csak néha szoktam őt látni mikor a buszra várok.Eddig még nem mertem odamenni hozzá mert nem tudom, hogy ő hogyan reagálna ha leszólítanám .

2022. dec. 31. 21:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
64%
30. Pontosan! A vadász sem kérdezi a disznót, csak ráemeli a puskát, és lő.
2023. jan. 1. 13:05
 32/36 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem az egy jó megoldás ilyen helyzetekben, hogy tényleg valamilyen elérhetőséget kérni tőle, mert szimpatikusnak tűnt, de nem akarod feltartani suliba/munkába menet. Ez függ attól, hogy mennyire nyitott a lány, mert azért nem feltétlen jó, hogy ismeretlennek odaadjuk az elérhetőséget, de most tételezzük fel, hogy egy jóvágású srác ment oda hozzá és nem egy kéregető, vagy "alkesz bácsi".
2023. jan. 1. 13:09
 33/36 anonim ***** válasza:
39%

Nekem van egy elméletem, hogy aki így ismkerkedik, az nyitott a nemi erőszakra.

Soha az életben nem néztem úgy senkire utcán, BKV-n, hogy azt bátorításnak lehessen venni. Van egy ilyen alap "utca énem"; aki rossz környéken nőtt fel és/vagy nem nőtt nagyra, félelmetesre, az tudja, miről beszélek.

Ha valaki bámul, azt "megfigyelés alatt tartom", de ezt csak extra retardáltként lehet szemezésnek venni. Néha felhúzom a szemöldököm, mintha "mit bámulszt" mondanék, néha látványosan sóhajtok egyet, vagy forgatom a szemem.

Legutóbb elkezdett egy faszi bámulni villamoson, elmentem hátrébb, a faaszkalap meg követett. És mindig ez van. Soha nem mondtam senkinek igent, soha nem mosolyogtam férfira, de szerintem őket ez élteti, izgatja, hogy nem akarok tőlük semmit.

2023. jan. 1. 13:22
 34/36 anonim ***** válasza:
17%
Nem érdekelnél. Buszmegállódban nem ismerkednék.
2023. jan. 1. 20:14
 35/36 anonim ***** válasza:
17%

Ja, igen, és sohasem nézek "úgy" bárkire a bkk-n, megállókban, hogy ő bátorításnak vegye.

2023. jan. 1. 20:15
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha te úgy érzed, hogy odamennél, akkor a legjobb amit tehetsz, az az, hogy odamész. Lehet, hogy a lány olyan, mint itt a 33-as, meg a 34-es, de te meg nem olyan vagy, tehát legrosszabb esetben kiderül, hogy nem illetek össze. Ha te ilyen nyitottabb alkat vagy, akkor nem érdemes elnyomni, mert később is probléma lehetne ebből.
2023. jan. 1. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!