Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, fura dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, fura dolog lenne buszmegállóban odamenni egy lányhoz?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, még nem beszéltem vele soha csak néha szoktam őt látni mikor a buszra várok.Eddig még nem mertem odamenni hozzá mert nem tudom, hogy ő hogyan reagálna ha leszólítanám .

2022. dec. 31. 21:29
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
83%
Hozzam rengetegszer jöttek már oda pasik külföldön és Pesten is az utcán, ebben nincs semmi
2022. dec. 31. 22:08
 12/36 anonim ***** válasza:
95%
Odamehetsz, nem gáz, de ne várj nagy sikert.
2022. dec. 31. 22:19
 13/36 anonim ***** válasza:
76%
Miért lenne fura? Normális ember, normális férfi így ismerkedik, nem neten írogat, meg Tetris...izé Tinterezik, mint egy idióta. Ha elhajt? Xard le! Komolyan! Lesz másik.
2022. dec. 31. 22:22
 14/36 anonim ***** válasza:
38%
Ez lenne a normális, a legjobb módja az ismerkedés kezdetének. Persze sokan alapból elutasítják, aztán a neten nyavanognak, hogy nem találnak párt.
2022. dec. 31. 22:42
 15/36 anonim ***** válasza:
36%

Ne menj! Inkább várj pár évet, és te is írd ki ide minden nap, hogy: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Később meg: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2022. dec. 31. 22:45
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Aki bejon, oda kell menni.

Akkor van eselyed, ha eszrevetted, hogy teged is nez

2023. jan. 1. 02:13
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Odamész és kész. Egy próbát megér.

Hozzám is a buszmegbe jött oda a jelenlegi párom Bécsbe, igaz ő volt a sofőr és most együtt vagyunk.

N 30

2023. jan. 1. 02:45
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
13-as írta a tuttit :-). Ha elhajt, nem mindegy ? Idegen ember, azt mond amit akar nekem, megyünk tovább és jön a következő.
2023. jan. 1. 09:12
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Oda kell menni és beszélgetést kezdeményezni, mert különben majd odamegy más.

Ha egy tulok a csaj, vagy nem jössz be neki, akkor meg mindegy is, jövő ilyenkorra eszedbe se fog jutni.

2023. jan. 1. 09:16
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Én egész ééetemben így ismerkedtem, de !!!

Soha nem akkor és ott akartam beszélgetni vagy "ráragadni", hanem kértem valami elérhetőséget és mondtam, hogy x idő múlva felhívom, vagy keresni fogom. És azonnal elbúcsuzás és tipli.

2023. jan. 1. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!