Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, fura dolog lenne buszmegállóban odamenni egy lányhoz?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, még nem beszéltem vele soha csak néha szoktam őt látni mikor a buszra várok.Eddig még nem mertem odamenni hozzá mert nem tudom, hogy ő hogyan reagálna ha leszólítanám .2022. dec. 31. 21:29
21/36 anonim válasza:
Dehogy gáz!
Ha közvetlen vagy akkor elég jól müködik
22/36 anonim válasza:
Ha normálisan szólítod meg, kulturált ember módjára és nem úgy pl. hogy "Cső bébi, d*gunk?", akkor, ha tetszel neki/ nincs barátja örülni fog.
Ha meg nem tetszel neki legalább kiderül, és nem rágod magad tovább. Engem is szólítottak már meg párszor utcán,boltban, stb. semmi probléma. Még mindig jobb, izgalmasabb mint neten írogatni.
23/36 anonim válasza:
Csak ha mar kaptal egyertelmu jelet arra, hogy erdekled, magyarul volt tobbszoros osszenezes es arra mosollyal reagalt! Ennek hianyaban semmikepp, ruhelljuk nagyon a keretlen kozeledes barmelyik formajat.
24/36 anonim válasza:
Kérdezem én, akkor hogy ismerkedjenek a fiúk, ha minden creepy egy lánynak az utcán?
25/36 anonim válasza:
Én 21 éves budapesti srác vagyok, és többször gondolkodtam hasonlóban. Van az a kis százalék, hogy örülni fog neked, esetleg lesz is belőle valami és még magad is megnyugtatod, ha odamész, nincs veszteni valód. 😊
26/36 anonim válasza:
24. Le kell xarni, hogy neki mi a "krípi"!
27/36 anonim válasza:
Ha fülhallgató van a fülében és még csak nem is pásztázza a teret, és az irányodba se néz, akkor egyértelműen nem akarja, hogy valaki odamenjen hozzá.
28/36 anonim válasza:
27. Csak ki tudja venni azt a fülhallgatót.
29/36 anonim válasza:
Egyszer ezt csináltam és kivette a fülhallgatót :D kicsit ijedtnek tűnt de amúgy összekevertem valakivel azért kiabáltam rá
30/36 anonim válasza:
27-eshez hozzáfűzném, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem fog jó kisülni belőle! De a lányok többsége, (tini korban), tisztelet a kivételnek, mindig bedugott fülel sétál, jön megy a suliba. Tehát ebből az következik, hogy egyik se nyitott arra, hogy odamenjen egy fiú hozzá ismerkedni? A srácnak az a dolga, hogy minden alkalmat kihasználjon, és akinek nincs más helye ismerkedni, csak az utcán, akkor ő egyedül marad emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!