Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra vonzóak a hosszú hajú férfiak?
Figyelt kérdés
Nem az igenytelen zsiros ápolatlanul hosszura gondolok, hanem olyan vallig ero, mint pl a wednesdayes xaviernek.
19/L
2022. dec. 31. 19:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
51 szavazat
2/13 anonim válasza:
Igen, mindig is jobban bejöttek a hosszabb, göndörkés, dús hajú férfiak. A páromnak is ilyen haja van és odáig vagyok érte.
4/13 anonim válasza:
Igényes hosszú hajam volt, nem kellettem a nőknek.
5/13 anonim válasza:
Noveremnek csak az Jon be. Nekem nem tetszett. De baratomnak megnovesztettuk en mondtam kivancsisagbol. de csak rovid szakallal Jon be szakal nelkul nem tetszik a hosszuhaj pasikon
6/13 anonim válasza:
Imádom a hosszúhajú férfiakat. :)
39N
7/13 anonim válasza:
Számomra mindig is kizáró ok volt
8/13 anonim válasza:
Nekem hosszú hajam van, nem mindenkinek, de sok lánynak bejön. Mondjuk a lányok döntő többsége még irigykedni is szokott rá :D
Van hogy olyanjuk van, hogy be is fonják nekem. Egyszer mentem így éjszaka bedobni valami kaját, amikor leültem, 2 idősebb nő úgy nézett, majd kiesett a szemük. Az egyikük megkérdezte: te viking vagy??? Nagyon nevettem :D
9/13 anonim válasza:
Nekem is tetszik nagyon. De fontos, hogy mellé vállalható stílusa is legyen.
10/13 anonim válasza:
A vállig érőnél sokkal jobb a valóban hosszú, azt imádom. Az meg nem hajhossz kérdése, hogy ki mennyire ápolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!