Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez, manapság már szinte minden csaj biszex meg leszbikus, vagy ennyire mindegy már hogy milyen nemű, csak dugni tudjanak?
Ma kíváncsiságból csajként regisztráltam Tinderre, persze képet nem tettem fel, csak valami természetfotót, mert kép nélkül nem engedett tovább. Megadtam nemi orientációnak hogy leszbikus, és csak nőket kerestem. Na már most, eddig pasiként voltam fent, heteróként, és csak csajokat kerestem. Elég nagy átfedés volt azok közt, akiket nekem amíg rendesen pasiként voltam fent, és azok közt akiket leszbi csajként kiadott. Fiatalabb, 20on éves csajokra kerestem ez igaz, az idősebbeknél nem tudom mi a helyzet, de manapság ennyire mindegy már csak legyen kivel dugni, szóval keresnek pasikat, biszex/leszbi csajokat, stb? Régebben csak én szerintem nem volt ennyi? Pedig még csak 30 vagyok de érezhető a különbség.
Szóval ezentúl már ha lesz az embernek valakije, akkor nem csak a pasiktól kell féltenie, hogy elszedik tőle, hanem a csajoktól is?
Vagy ez valamiféle új divat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!