Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holgyek, volt mar esetetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holgyek, volt mar esetetek hazas pasival? Egyszeri vagy tartos szeretoi sztori volt?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elvált szingli vagyok, eszem ágában nincs összeköltözni senkivel. Számomra alig van különbség házas vagy facér férfi között. Nekem nem kell ígérgetni válást, házasságot. A szabad partner rugalmasabb szabadidő tekintetében, mint a házas. Ám a viszony a szimpátián, vonzódáson alapul és kémián, ahogy mondják. Volt házas barátom, de válófélben lévő is, aki valóban külön élt, majd elvált. Később neki nem én kellettem, hanem egy új asszonyka.

Nem vagyok nagy pasifaló, ezért ha valakivel valóban megvan a kölcsönös vonzalom, akkor azt a lehetőséget megbecsülöm. Nem lökőm félre csak mert házas. Voltam élhetetlen házasságban, tudom, nem egyszerű elválni.

Persze sok nő szemében szálka lehet a hozzáállásom, de evvel nem vagyok egyedül, számtalan nő akad, aki elfogadja a házas féri közeledését is.

(Köszi, de nem kérek ajánlatokat privátban!)

2023. jan. 4. 16:37
 12/12 anonim ***** válasza:

De érdekes, az én hasonló kérdésemet egyből letiltották itt, de még a szexuális kategóriában is. 🤔

8# Én férfiként hasonló felfogással keresgélek nőt. (erre irányuló kérdésemet tiltották le a napokan)

Nejem évek óta intimitás megvonással súlyt, arra hivatkozva, neki nincs r igénye. Halottam már nőktől is, hogy férjük teszi ugyanazt. Ekkor nem csoda, hogy félrelép a másik fél, akinek viszont továbbra is megvannak a vágyai, igényei. Jómagam már elváltam egyszer, tisztában vagyok, mennyire nehéz a válás és az új élet kezdete. Mintha visszaküldenének a startmezőre. Egy gondom van, férfiként nagyon nehéz olyan nőt találni, aki ezt elfogadja. Nőknek azért ez sokkal könnyebb, hiszen a férfiak másképp vannak bekötve, nem lelkiznek, agyalnak túl sokat, ha lehetőségük van viszonyra.

Amennyiben hazudok, hogy szabad vagyok, akkor az a baj, ha őszintén elmondom, házas vagyok, de elhajlási engedélyem van, akkor az baj. :-( A férfi legyen őszinte, szajkózzák a nők, de mégis hazugságra ösztönzik a férfit a tetteikkel, lépéseikkel, a furcsa logikájukkal. :-o

2023. jan. 4. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!