Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyük fel tényleg most kéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel tényleg most kéri meg a kezem a barátom (sztori lenn), akkor melyik kezet kell nyújtani gyűrűfelhúzásra? Meg mi van ha mondjuk veszekedünk, és megbánja, hogy megkért? :D Ez olyan fura. És ha én hosszú jegyességet akarok, 1-1,5 év, az oké?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt barátommal, és 3 hét múlva vasárnapra szervezett egy összejövetelt, sütni-főzni fog, és átjön az egész pereputty. Ilyen sose volt még, és egyszercsak eszembe jutott, mi van, ha meg akarja kérni a kezem aznap? Elvégre mindketten tudjuk, előbb-utóbb összeházasodunk, meg egyszer régen mondtam neki, hogy nekem vagy az olyan eljegyzés tetszik, aki különleges helyszínen van, vagy az olyan, ami társaságban. Meg azt is mondtam neki régen, nem akarom, hogy valami ünnepen jegyezzen el, és most semmi alkalom nincs, alkalom nélkül hívta át a pereputtyot. Meg is lepődtek a meghívottak, de persze örültek. Megkérdeztem tegnap a kocsiban a barátomat, ha átkutatnám a lakást, találnék valamit, amiről nem tudok? (A gyűrűre gondoltam.) Totál természetes maradt a viselkedése, és azt mondta, nem találnék semmit szerinte.
2021. jún. 5. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Bal kezet kell nyújtani. Szerintem ne stresszelj rá. Örömködtök, ünnepeltek és utána mindent megbeszéltek majd. Az egy éves eljegyzés szerintem átlagos, nem hosszú

Olyanokra meg ne gondolj, hogy megbánná hogy megkér. Ha szeretitek egymást, biztosak vagytok a közös jövőben, akkor ilyen nem történik és kész. Ha meg igen, szakítás, viszaadod a gyűrűt és szép lassan továbblépsz. De ha tényleg megk3ri a kezed, azt javaslom hogy csak nyugiban. Ha ő az igaz szerelmed, mindent meg tudtok najd beyzélni

2021. jún. 5. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon túlgondolod. Lehet, hogy most csak mindenkivel akar egyet bulizni így a korlátozások végén, meg a jó idő is kijött végre. Nehogy csalódj, ha mégse kéri meg a kezed.

Veszekedni minden pár szokott, kisebbektől még nem fogtok kiábrándulni egymásból, meg hát nyilván ha itt tartatok, jól átgondolta és nem bánja meg. Szakítással dobálózni meg amúgy sem kell.

Az, hogy meddig jártok jegyben csakis kettőtökön múlik, senkinek semmi köze hozzá.

1 év meg ha úgy vesszük, nem is olyan sok, mert mire mindent elintéztek az esküvőre, ahhoz bőven kelleni fog ennyi.

De írd majd meg, hogy eljegyzett-e.:D

2021. jún. 5. 13:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó, majd megírom. :D
2021. jún. 5. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hú de túl gondolod. De minek kerdezgetsz ra? Elrontod az egészet ezzel. Ettől is elmehet a kedve, hogy ennyire akaratos vagy.
2021. jún. 5. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Csodálkozom, hogy még megtartott, ha ennyire irányítani akarod. :) A karácsonyi meglepetéseket is megrendeled, aztán meg is keresed, hogy előre kibonthasd? Hagyjál neki is teret, hogy férfi lehessen.
2021. jún. 5. 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenekből lesz az, hogy nem kér meg, te egész este duzzogsz, ő nem érti, a végén jól összevesztek.

Túlgondolod az egészet.

2021. jún. 5. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

“ Megkérdeztem tegnap a kocsiban a barátomat, ha átkutatnám a lakást, találnék valamit, amiről nem tudok.”

Ha megakartalak volna kérni azon a napon, már biztos nem kérnélek meg. Elrontottad a teljes meglepetést, mert már számítasz rá.

2021. jún. 5. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, ti hány évesek vagytok?
2021. jún. 5. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!