Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek hogy bántak ki az exek? Mi volt a legdurvább sztori?
Figyelt kérdés
Engem felnyomott a nav-nál, hogy feketén javítok gépeket, de mikor kijöttek ellenőrízni, nem találtak semmit (többször fenyegetőzött, rákészültem...)
Ki, milyen sztorit tud busszútálló exekről?
2021. jún. 1. 12:08
1/15 anonim válasza:
Bántak ki?
Sehogy nem "bánt ki" velem
2/15 anonim válasza:
Kiderült, hogy amíg a beteg nagymamámhoz mentem le segíteni rendberakni a házat addig, ő is segített magán mással… Amikor elmentem hozzá, akkor megkaptam, hogy ilyen a vére és fogadjam el. Elmondtam, hogy én nem fogadok el semmi ilyet, zárjuk le ezt az egészet, akkor kb felrobbant az idegtől és megvert. (Azelőtt semmilyen agresszivitást nem mutatott) Utána még fenyegetett, hogy feljelent (magam sem tudom mivel tette volna) majd pár nap múlva már keresett, hogy hiányzok és lezárt a másikkal mindent.. Persze eszem ágába nem volt visszamenni hozzá :D Azóta pedig kb 3-6 havonta keres, hasonlóan a hiányzok dumával..
3/15 anonim válasza:
Apám halálakor megcsalt, mert olyan szomorú voltam abban az időszakban..persze magyarázta, hogy ez végső soron az én hibám.Még most is ekkora bohóc.
4/15 anonim válasza:
Egyik barátnőmmel esett meg a sztori: 14 évesen összejött egy "fiúval", majd kb eltiltotta mindenkitől, aztán mikor a lány szakítani akart vele, a srác meztelen képekkel zsarolta, hogy ha elhagyja, akkor kinyomtatva kiteszi a közös gimijük falára...
Még kb 18 éves koráig volt együtt ezzel a véglénnyel, aztán feljelentés lett a vége.
5/15 anonim válasza:
Már egyszer leírtam ide a sztorit.De leírom megint.20 évesen jártam egy fiúval.Azt mondta,ha befejezem sikeresen az évet az egyetemen,elmegyünk együtt tengerre.Leraktam az összes vizsgám,szépen bepakoltam a bőröndöt a nyaraláshoz (nagy boldogan vásároltam az új fürdőruhám meg a naptejeket)erre szakított velem.Másnap már kirakta facere hogy nyaral a csajjal akivel végig csalt.Aztán annyival lerendezte,hogy nem akarta,hogy a tanulás rovására menjen a szakítás,majd letiltott.
6/15 anonim válasza:
Megerőszakolt. Persze ez fura lehet így másnak hiszen kapcsolatban voltunk.. ettől függetlenül ez egy az egyben erőszak volt. Én hülye meg magamat hibáztattam. Szerencsére fék év után megjött az eszem és kibsztam.
7/15 anonim válasza:
Az exem összejött egyik legjobb barátnőmmel amíg együtt voltunk
8/15 anonim válasza:
Tőlem úgy másfél méterre ölelgetett egy másik nőt, akivel amúgy levelezgetett is, letagadta, aztán fejemhez vágta, hogy hazugságokat állítok és agymenéseim vannak. Amúgy a két szememmel láttam, ahogy mással enyeleg,de oké... Azóta is vele enyeleg az orrom előtt, közben otthon meg egy harmadik mossa a sz...ros gatyáit. Kifizetett velem egy három évvel ezelőtti szívességet is, amit ő maga ajánlott fel annak idején. Tudnám még sorolni. Egyszerűen egy képmutató szar.. házi, és már az is marad arra a pár évre, amíg teljesen el nem issza a gyepes, vén agyát. Ennyi! 😉😁
9/15 anonim válasza:
Még 15 éve haverommal az egyik faluban kalózrádiót üzemeltettünk, a "kedves" exem meg ahogy bekerült a Belügyminisztériumhoz, az összes létező hatóságot ránk küldte, előtte meg 10 évig senki sem foglalkozott a dologgal (hírközlési felügyelet, artisjus, apeh). De megúsztuk figyelmeztetéssel, szóval nem teljesen érte el a célját a ribi :D
10/15 anonim válasza:
#5 azóta sikerült eljutni valamelyik tengerhez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!