Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terjed egy AI evoluciós vízió...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terjed egy AI evoluciós vízió a neten, és feltűnt valaki másnak is, hogy a végén már csak robotizált női alakokat mutat?

Figyelt kérdés

Tehát az elején nyilván majmok vannak meg harci ruhában lévő férfiak, aztán jön a telefon nyomkodós korszak, amibe beékelődik egy olyan rész, hogy pisztolyt tart a férfi alak a telefon helyett, és után nagyon gyorsan ilyen kiborg kinézetű női alakokra vált a vízió.

Ami egyébként elég jól egybe is vág a mostani tendenciával, mert a férfiakra egyre kevesebb szükség van és igazából egy idő után nagy terhet fognak jelenteni a rendszernek, mert a munkájukra kisebb arányban lesz szükség, és a legtöbb férfi még spermadonornak sem jó, mert nem tudna szexi gyereket összehozni, ezért a nőknél erősen esik az értékük.

És kizárásos alapon a nőket hagyja meg a rendszer vagy mi?

2022. dec. 30. 16:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
91%
Inkabb hozzak szar donteseket erzelmi alapon minthogy annyira egyszeru legyek mint egy faek meg noket verjek eroszakoljak es ugy viselkedjek mindig mint egy kanos kutya
2022. dec. 30. 18:10
 32/62 anonim ***** válasza:
90%

“akkor ha annyira könnyü a férfiaknak, akkor miért nem csinálod azt? Ja, mert a munka világa nehéz ijesztő és kegyetlen?”

Ki mondta, hogy nem csinálom? Pont erről van szó, hogy mi azt IS csináljuk többek között 🤦🏽‍♀️ de látom neked a gondolkodás ijesztő és kegyetlen

2022. dec. 30. 18:24
 33/62 anonim ***** válasza:
19%

Nőként írok:

Azért nem minden férfi ösztönlény szinten van, bizonyos kultúrákban több az ilyen agresszió meg erőszakolás, akar csoportos is.., de azért a nyugati társadalmon nagyobb resze sztem nem ilyen primitív szinten ragadt es nem fog téged megeroszakolni. Amúgy is lent mászkálnak nyáron este is lista gatyában a környékemen 40 fokban meg este is, és nem halt meg senki.

Az AI pedig az adatokból tanul. SOK adatból. A videót amúgy miért nem linkelni be a kérdező? Miért csak ír vmi böszmeséget? Vagy csak egy újabb provokatív kérdés? 🤔😉

Mellesleg én sem zárom ki h nem ugyanaz riogatja a hülyeségeket, mert veszélyes ezeket a kommenteket olvasni, nem tudom h sírjak vagy röhögjek 😂

2022. dec. 30. 18:33
 34/62 anonim ***** válasza:
16%

33.

Le leszel pontozva, mint "paranoiás" :D

2022. dec. 30. 18:37
 35/62 anonim ***** válasza:
7%

33.

Amúgy a suttyóbb válaszokat jelentsd te is, én már megtettem.

2022. dec. 30. 18:39
 36/62 anonim ***** válasza:
11%

33 vagyok

Tudom hogy naiv és idealista vagyok, de..

Régebb óta vagyok már itt, mint a pontozó rendszer a gyiken, így nem is érdekel a pontozás.:D Ilyen ostoba kérdésre perceken belül még a gyiken sem ugrik ennyi ember, ennyire határozott ostobasággal mint a valaszokban. Ez csak provokáció.

2022. dec. 30. 18:46
 37/62 anonim ***** válasza:
9%

36.

Ezért kell jelenteni, egy idő után a felhasználót is törlik, ha mind ugyanaz volt, amire van esély a prosztó stílus és a bicskanyitogató "aranyigazságok" láttán.

2022. dec. 30. 18:48
 38/62 anonim ***** válasza:
20%
Talán valami újdonságot fogok írni egyeseknek, de nem minden férfi egy ösztönlény, nem csak annyiból áll az életük, hogy munka, kaja, szex. Vannak akik besegítenek otthon a háztartásban, gyereknevelésben. Milyen lenne egy férfiak nélküli világ? Eleinte igen, békés lenne, jó lenne, de előbb-utóbb valami miatt kitörne a balhé a nők között is, sajnos ilyen az ember, "találnak" mindig valami okot a konfliktusra. Egyébként a nők is tudnak kegyetlenek lenni, sőt... Ugye az SS felügyelőnők, a tiszazugi méregkeverő asszonyok és stb. Meg ha egy nő elhatározza, hogy valakinek alátesz, mert valamiért nem szimpatikus neki a másik, akkor higgyjétek el, annak alá lesz téve előbb-utóbb, de inkább előbb.
2022. dec. 30. 18:59
 39/62 anonim ***** válasza:
65%

33 vagyok, annyira tudtam…:

Itt van amiről a kérdező ír:

Cikk: [link]

Idézem:

“ After some time, the video takes a dark turn and shows how technology is taking over. From a man holding a mobile phone to humans first turning into cyborgs and robots to finally into a supercomputer.”

csak a video:

[link]

Ez qrvara nem arról szól amit itt összehord. A csattanó, hogy magát az embert mint élőlényt először robottá, majd szuper computerré alakítja. Mindenkit. Nincs olyan h a férfiak haszontalanok és csak a nőket. 🤦‍♀️ mondtam, ez a kérdés provokáció. Már az gyanús volt, hogy nem linkelte be.

Másodszor: az AI NEM szexista. Az maximum az ember, pontosabban az adathalmaz lehet, amiből az AI tanul. 😉de nem az AI.

Már máskor is volt h belinkeltek egy angol cikket amit full nem értett az illető (értő olvasás), de itt nem az van h huje szegény, hanem szándékosan trollkodik.

2022. dec. 30. 19:13
 40/62 anonim ***** válasza:
26%

"Ilyen ostoba kérdésre perceken belül még a gyiken sem ugrik ennyi ember"

Mennyi? Mert végignéztem a válaszokat, ahogy ezt írom, a 3. válaszon van 10 reakció, ez a legtöbb. Azért ne legyen már konteósan sok 10 ember.

2022. dec. 30. 19:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!