Citroen C4 Picasso (2008-2009) robotizált váltó mennyire szervizigényes? A 2.0 szívóbenzin motor milyen ennél a típusnál?
1.Nem azt mondtam, hogy "szar", sőt utalást se tettem ergo ne forgasd ki a szavaimat.
2.A VW mondhatni az egyik legmegbízhatóbb autó.Ha nekem nem hiszel van interneted.De egyébként bennem nyugodtan lehet hinni,mivel nem ma kezdtem az autók iránti fanatizmust+szerelést.
3."Francia autónk volt 6 évig és sz jó is volt". Nekünk volt 15 évig egy vw boránk és semmi baja nem volt.Le ellenőrztem mikor eladták és patináns volt és meglepő.Egyébként márka függően vannak különbségek,mint pl: volt a Fiat multipla és pl a Fiat 124 spyder.Ezt úgy kell érteni, hogy a multipla az egyik legcsúnyább autó.A fiat 124 spyder meg majdnem a legszebb.
1. Idézlek: "Francia autót ne vegyél mert csak a baj van velük és nem mellesleg rosszak is." Igazad van, ez nem utalás, konkrétan megírtad, hogy szerinted rosszak.
Pont az ilyen "ne vegyél francia autót, mert rosszak" típusú véleményektől tartottam. Egy egyszerű kérdést tettem fel. Nem arra voltam kíváncsi, hogy úgy általában kinek mi a véleménye a francia autókról. Ha nincs tapasztalatod a témában, akkor lapozz tovább.
Köszi
#6 vagyok.
Amit írtam a végén azt a citroen c4-re értsd.Vannak jól/rosszul sikerült szériák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!