Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarázná hogyan kell nyelves csókot adni?

Figyelt kérdés

Át dugja az illető a nyelvét a számba és én mitcsináljak??

Érjek hozzá a nyelvemmel én is ? Vagy mi?

Kérlek ne irjátok hogy jön magától stb

Mert nem....

Valaki tudna segíteni és elmagyarázná? Akár privibe is

2022. dec. 30. 01:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez a srác benyalta a másik felső ajkát is és totál a fogait is. Nekem az ilyen nem jön be, ha elfordítod a fejed, betalálsz a szájába, nem a fogait meg ajkait nyalod be, mint a gifen. Persze mindenkinek más jön be, szerintem csak azért csinálták így, mert látványos, de nem lehet valami kellemes.
2022. dec. 30. 18:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Be tudnék linkelni tökély példa csókot is, csak ez a jelenet 3 hónapja nem megy ki a fejemből és emlékeztem hogy ott a nyelve szóval kihasználtam az alkalmat :D

Ráadásul ugye itt az egyik színész hetero is, szóval van benne kemény színészi munka

De egyebkent itt egy nyelves csók, a kérdező ezt akarta látni és szerintem abszolút jól csókol a srác, ezt lehet látni kívülről is

Eleve lehet látni ha valaki jól csókol vagy sem. Meg ugye itt bele sem lendültek teljesen

Egyébként én soha nem értettem hogy mit nem lehet tudni egy csókon… nekem pl annyira természetesen jön pedig amúgy nagyon ritkán csinálom mert válogatós vagyok és a gyomrom kifordulna ha olyannal kene csinálnom akit nem csodálok kb

Itt is írják hogy gyakorolni kell… hat sztem meg aki ösztönösen jól csókol az elsőre is jól fog…

2022. dec. 30. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Nemtudom, szerintem ez nem csók, csak benyalta a fogait meg a felső ajkát egyoldalúan. Szexi azt elismerem, de nem szívesen élném át.

Szerintem ösztönből mindenkinek más jön, ezért is találkoztam a kavarógéppel, meg a végletes sráccal, és tuti ők is jól csókolnak valaki más szerint.. ez kb olyan, mint a szex, meg kell találni, akivel olyat tudtok nyújtani egymásnak, ami kölcsönösen jó.

De ja, vágy nélkül nem megy. Én egyébként nem is láttam még nagyon filmes francia csókot, amit szívesen átélnék, meg szerintem sok nem látszik nálam se ilyenkor, meg filmen sem(ugye én a fejelfordítósat pártolom, amikor az ajkaiba max egy pillanatra harapsz a másiknak, belül történik a munka, tehát ott nyelv nem látszik. Majd mutass egyet légyszi, de inkább a filmet mondd meg, érdekel:)

2022. dec. 30. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne csók, nem smarolas de csók de pont ezt követelte a történet…

Nekem emögött van egy sztori, ugye a csókot kezdeményező pasi egy tok ismeretlen színész, miután láttam a jelenetet, egyből azt gondoltam hogy meleg és kihasználta a lehetőséget hogy lesmarolhatja evan peters-t, ugye a sztárszínészét ennek a sorozatnak :D a nyelvhasználat is erre utalt, hogy elvezetbol teszi, a szerep mellett.

Nagyon meleges a hangja és a mozgása is, de közben láttam instan hogy van barátnője

Ettől függetlenül továbbra is tartom az elméletem hogy biszex a srác, vagy csak álcsaja van és nagyon élvezte ezt a csókot. Amit ugye a másik pasi nem hiszen ő csont hetero az életben.

Én viszont elég sok olyan filmes csókot láttam ami nagyon jó, nyilván a verprofi színészek elengedik magukat és tényleg élvezetbol is csokolnak, sőt párok is vannak a vásznon. Szerintem abszolút lehet kívülről látni hogy jól csókol e valaki vagy sem sőt már a személyiségéből is lehet érezni hogy jól fog e csókolni vagy sem

Majd keresek egy jó jelenetet

Őszintén én nem tudom elképzelni hogy milyen lehet a rossz csók, én nagyon későn csokoloztam először, mert ahogy mondtam finnyas vagyok meg kesonero típus is, de mikor először megtettem 20 éves korom felett, a srácnak fogalma sem volt hogy ő volt nekem az első

Úgyhogy komolyan annyira meglep mikor valaki azt kérdezi hogyan kell csókolni…

2022. dec. 30. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!