Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet egy prűd lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy prűd lánynak elmagyarazni hogy az orális szex az jó?

Figyelt kérdés

Adni is és kapni is...

Sosem próbálta, bár kapta már. Rá szeretném vezetni valahogy, hogy én szeretetből adom neki és még jobban beindulok ha látom hogy élvezni. Az lenne jó ha ő is így látná.

Miket mondjak neki?

2020. okt. 29. 16:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, mivel alapból ilyen beállítottságú, megváltoztatni nem tudod és nincs is értelme.

Ha ő vele nem lehet izgalmas dolgokat csinálni akkor csak szenvedés az egész.

2020. okt. 29. 17:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha undorodik tőle akkor nem tudod rávenni. Ha akarná akkor már viszonozta volna 🤷‍♀️
2020. okt. 29. 17:07
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Alapszabály sztem, hogyha valaki valamit nem kíván a szexben, akkor azt nem szabad erőltetni. Így kezdődik a szexuális erőszak...
2020. okt. 29. 17:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod tudni rávenni vagy nagyon nehezen. Ha nem akarja az orált, akkor nem szabad erőltetni.
2020. okt. 29. 18:19
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Lépésenként, apró lépésenként... Fel kell vezetni előtte a szexualitás széles tárházát, és lassan lebontani azokat a gátakat, amik esetleg a neveltetésből, vagy más miatt születtek.
2020. okt. 29. 18:19
 6/18 A kérdező kommentje:
És ha odaadóan, kitartóan, a legjobb technikával csinálom neki, akár heteken keresztül, akkor sem számíthatok változásra a részéről?
2020. okt. 29. 18:52
 7/18 A kérdező kommentje:
#5, én is valami hasonlóra gondoltam, csak nem tudom hogy kezdjek hozzá.
2020. okt. 29. 18:53
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

Ne mondj semmit, csak csináld! Legyen tőled természetes ez, ne magyarázz bele mindig. Ha meg muszáj, mondd el mennyire tökéletes minden porcikájában, és megőrjít, ha nem csókolhatod meg teste minden rés(z)ét! #5- voltam.

N

2020. okt. 29. 19:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy mindez nem hozna változást! Ez még kimaradt
2020. okt. 29. 19:02
 10/18 A kérdező kommentje:

Akkor "rákekszek"

Köszi, és meglátjuk mi jön ki belőle.

2020. okt. 29. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!