Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha baromira nem értek egyet a nők párválasztási kultúrájával, akkor miért kellene, hogy érdekeljen az, ha pasija van, miért ne mehetnék attól rá?
Mi az, hogy megtisztelne azzal, hogy összejön veled?! Pláne ha barátja van? Fuhh nálad nagyon súlyos problémák vannak. Egyetlen nőnek sem kell összejönnie senkivel, akivel nem akar, pláne nem tiszteletből.🤦🏻♀️
Aki szerint az a normális férfi ismérve, hogy zaklatja a nőket, senkit nem tisztel, nem képes felfogni, ha elutasítják és ismeretlen embereket mocskol ok nélkül, az minden csak nem normális! Normális ember ugyanis felfogja, hogy nem az nemet jelent és elhordja magát, nem pedig még neki áll feljebb.
“egy ilyen hulladékot választ helyettem”
Milyen hulladékot te ostoba? Hisz nem is ismered a pasiját! Itt te vagy az egyetlen hulladék, akit csak szánni lehet. Meg jót nevetni rajta.
Én általában mindenhova a férjemmel járok, de alapból egy heves természet vagyok, nekem jönnél oda hepciáskodni meg zaklatni az első nem után, úgy szemem fújnálak paprika spray-vel, hogy pislogni nem lenne időd. Bár mondjuk a férjem lehet előbb beverné a képed, minthogy bármiféle jelzőt aggass rá. Egyszer nagyon meg fogod ütni a bokadat, majd pl ha rendszeres zaklatás miatt bevágnak a dutyiba. De aztán ott se nyekeregj ám, hogy a 2 méter magas Pistát nem érdekli, hogy te elutasítottad, mégis seggberak. :) Hisz miért kéne elfogadja, hogy te elutasítottad, ugye? Nyomorult.
Istike te vagy az? 😅
Egyszer nem értenéd a német, úgy fejbe rugnálak ott maradnál.
Idióta 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!