Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párválasztás a legnagyobb horderejű döntés egy ember életében?
Igen, egy nagyon fontos döntés számtalan másik nagy döntés mellett amiről írtál.
Azonban nem szabad elfelejteni az egyént, a humánt a történetből.
Míg nekem életcélom a családalapítás és a minél kiegyensúlyozottabb családi légkör megteremtése, addig másnak más vágya van.
Páromnak van egy kollégája aki túl van a 30-on és mai napig nem teszik boldoggá a hosszútávú párkapcsolatok. Rövid kis kapcsolatai vannak, nagyon sok egyéjszakással. Én ezt az életmódot magamnak soha nem tudnám elképzelni, de annál a pasinál rendesen látni, hogy ha egy hónapja van már kapcsolatba akkor szenved. Ő az én világlátásommal nem tud azonosulni, szóval számára a te tézised nem túl releváns.
Nem. A gyerekvállalás sokkal nagyobb horderejű, mert ő mindig a gyereked lesz, és sok sok évig te vállalsz felelősséget érte.
Egyébként meg a párválasztás csak egy apró lépés a párkapcsolatban, mert kiválaszthatod te a számodra tökéletest, de hogy a kapcsolat hogy alakul az évek, évtizedek során, az nagyon sok mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!