Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha baromira nem értek egyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha baromira nem értek egyet a nők párválasztási kultúrájával, akkor miért kellene, hogy érdekeljen az, ha pasija van, miért ne mehetnék attól rá?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy várják a nők hogy azok után, hogy mennyi normális pasit tettek parkolópályára, komolyan vegyék a "vanbarátom" szöveget és azonnal piros lámpaként fogják fel? Én nem fogok csak így lekopni mert nem vagyok egy taszigálható bohóc.

2022. dec. 29. 13:15
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/266 anonim ***** válasza:
87%
160: ha még az lenne a legnagyobb veszély, hogy felszínesnek tartják a nőket. Sajnos az őszinte visszautasításnál, ha a pasasnak nem tetszik, a világban körbenézve esélyes reakció egy férfi részéről a nyílt üvöltözés, sarokba szorítás, követés, a "nem" nem elfogadása. Egyébként meg nem tartom felszínességnek azt, ha valaki nem jön össze vkivel, aki iránt szexuálisan nem vonzódik. Az nekem inkáb felszínesség, amikor vki olyanra akarja magát erőszakolni demagóg dumákkal, akiről tudja, hogy nem akar vele szexelni meg ismerkedni.
2023. jan. 4. 14:17
 162/266 anonim ***** válasza:
0%

161

Hát eléggé az, ha a szex az első neki és a külső. Inkább ezt ne tagadd, ismerd be, hogy te is pont ugyanazt akarod mint egy incel, vonzó szexuális partnert. Az egyetlen dolog ami megkülönböztet téged az inceltől pedig az, hogy neked (feltehetően) össze is jön külső megjelenésednek köszönhetően.

Tessék lehet fölényeskedni emiatt!

2023. jan. 4. 14:24
 163/266 anonim ***** válasza:
89%

Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy közben fogja valaki a kezed?

Mióta világ a világ az embereknek, (férfiaknak és nőknek egyaránt!!) fontos a külső, hogy vonzónak találják a másikat, meglegyen a kémia stb. Ezzel most neked halál komolyan újdonságot mondtunk? Van még mit tanulnod.

Az nem felszínesség, hogy nem ismerkedem olyasvalakivel, aki nem jön be és akihez kicsit sem vonzódom! Megsúgom a te fejedben tökéletesként létező férfi nem is pontosan ugyanezt csinálja, csak érdekes nekik nincs az orrukra vetve, nekik lehet. A nők meg egyből felszínesek.

Amúgy meg szerinted hol nem szarom le, hogy egy vadidegen mit gondol meg képzel rólam ismeretlenül?😀 Pont nem tud meghatni, semmit nem takargatok és végképp nem félek attól, hogy kiderül a másik számára, hogy bizony nem állok le ismerkedni olyannal, aki egy kicsikét sem tetszik külsőre vagy aki első benyomásra nem szimpatikus stb. Normális ember ugyanis tudja magától, hogy ez így működik, felfogja ha ennek fényében a válasz nem és szépen továbbáll, nem pedig még ő kéri ki magának.

Amúgy ha ennyire gonoszak a nők, a férfiak meg ilyen csúcsszupik, akkor nosza, húzzál és keress magadnak egy jóravaló férfit, aztán tömködjétek egymás seggét, legalább a szaporodás veszélye ne álljon fenn.

2023. jan. 4. 14:26
 164/266 anonim ***** válasza:
91%

162: nem a szex neki az első, de egy normális párkapcsolathoz ha tetszik, ha nem, kell a szexuális vonzalom. Gondolom, az incel sem a 60éves hulló hajú kövér Rózsika néninék próbálkozik csak azért, mert az olyan kis kedves és bájos, hanem annál, akihez vonzódik. Ettől még nyilván fontos a belső is gy értelmes nőnél, én speciel sosem jöttem össze bunkóval, butával, tiszteletlennel... de az hadd engedtessen már meg nekem, hogy tetsszen az, akivel jobb esetben az egész életemet készülök együtt leélni.

Az egy dolog, hogy az élet ilyen szempontból nem igazságos. De azt sem nagyon látom, hogy azok az incelek, akik a párkapcsolati piac egyenlőtlensége miatt nyavalyognak, bármilyen más területen harcolnának az egyenlőségért. Ennyi erővel miért nem vágod le a lábad, hogy ugyanolyan esélyekkel tudj kirándulni, mint az amputált lábú Robi bácsi? Miért nem költözöl ki a híd alá, mint a Csöves Csabi? Na ugye...

2023. jan. 4. 14:29
 165/266 anonim ***** válasza:
90%
Rendben, akkor legközelebb őszintén megmondom az adott férfinak, hogy ostobának/unalmasnak/bunkónak/csúnyának/igénytelennek/kövérnek látom. Szívesen.
2023. jan. 4. 14:36
 166/266 anonim ***** válasza:
90%

"Annyit elmondok, még ha nem is érdekelne, ti tehetnétek az ellen, hogy a férfiak egy egyre növekvő rétege ne legyen így megbélyegezve!"

A hisztire már nincs kedvem reagálni, mások megtették. De ez annyira bacca a szemem, pedig nem szoktam nyelvtan náci lenni.

Vagy :ti tehetnétek AZÉRT, hogy ne legyen, vagy ti tehetnétek az ELLEN, hogy legyen. Nem tagadunk duplán mert úgy értelmetlen.

Az ELLEN tehetnék, hogy NE legyen?

Annyira sokan írnak ki ezzel a hibával kérdést és itt ez a válasz is. Tanuljuk meg, hogy csak egyszer tagadunk. Az érvelés amúgy se az erősséged, egy ilyen hiba pedig még butább képet fest rólad.

"Ha jól értem ti azért nem mondjátok meg őszintén miért hajtotok el valakit, hogy nehogy kiderüljön, hogy felszínesek vagytok?"

Erre azért még van válaszom. Nem. Azért, mert nincs jogom és okom egy ismeretlen, kedvesen nyitó embert a földbe alázni és sértegetni. Ez a jóérzéssel szembe megy. Ezen felül nem attól félek, hogy kiderül, hogy az elutasított pasi szerint felszínes vagyok, hanem attól, hogy üvölt velem, megrángat, megüt, a direkt bántásra reagálva. És tudod, valahol meg is érteném. Nem sértegetjük a másikat csak azért, mert megtehetjük. Felnőtt, ép lelkű, ép értelmű ember legalábbis nem tesz ilyet.

2023. jan. 4. 16:06
 167/266 anonim ***** válasza:
86%
Az a kérdésem, hogy akkor mit reagálsz, ha megmondom frankón, hogy nem tetszel, ezért nem akarok tőled semmit?
2023. jan. 4. 18:50
 168/266 anonim ***** válasza:
23%

166

Nem mindenki háziasszony, vagy eltartott királylány, van akinek villámgyorsan kell írnia és mire leírja a mondat végét el is felejtette az elejét. Ez van. Lehet ismét ítélkezni, mindenki azt teszi amiben jó.

Az, miért lenne bunkó, hogy valakit rondának találsz? Nem muszáj azt mondanod, hogy ronda, hanem, hogy nem olyan az arcszerkezete amilyent te keresel, vagy ami tetszik a te szemednek. Mivel az arcszerkezete nem hibája senkinek, miért venné magára? Ha azt mondod ronda vagy az más, abban már érződik a sértő szándék. De ha úgy mondod ahogy én írtam, abból tudni fogja a srác, hogy azért nem mert nem chad. És nem veszi magára, max téged fog felszínesnek és ugyanolyan tucatnak nézni mint a többi lányt.

U.i.: elnézést a helyesírási hibákért amit a pici iphonomon ejtek!

2023. jan. 4. 19:09
 169/266 anonim ***** válasza:
87%

168

Szóval felszínesnek gondol az őszinteségért. Nem felszínes ez kissé?🤔

2023. jan. 4. 19:16
 170/266 anonim ***** válasza:
89%

"Nem muszáj azt mondanod, hogy ronda, hanem, hogy nem olyan az arcszerkezete amilyent te keresel, vagy ami tetszik a te szemednek."

Te gondolom ahhoz a csajhoz mész oda akinek a fenék, derék és mellszerkezete tetszik a szemednek. Miért nem annál próbálkozol akinek cseppet sem tetszenek az adottságai? Jó felszínes vagy...

2023. jan. 4. 19:20
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!