Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha baromira nem értek egyet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha baromira nem értek egyet a nők párválasztási kultúrájával, akkor miért kellene, hogy érdekeljen az, ha pasija van, miért ne mehetnék attól rá?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy várják a nők hogy azok után, hogy mennyi normális pasit tettek parkolópályára, komolyan vegyék a "vanbarátom" szöveget és azonnal piros lámpaként fogják fel? Én nem fogok csak így lekopni mert nem vagyok egy taszigálható bohóc.

2022. dec. 29. 13:15
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/266 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt akartam mondani, hogy az esetek többségében a van barátom duma kamu duma, ha meg hazudsz akkor be lepődj meg ha ugyanúgy viszonyulnak hozzád. Ez fair?
2023. jan. 4. 13:17
 152/266 anonim ***** válasza:
89%

Te vagy a kamu meg amit most itt hablatyolsz össze-vissza. Mert a van barátom helyett, ha azt mondja bocs de nem akarok ismerkedni, akkor az sokkal jobb lenne ugye? Higgyük is el, hogy akkor majd szépen udvariasan elhúznád a csíkot? Hát persze.

Egyébként már meg ne haragudj, de fogalmad nincs, hogy az adott nő hazudik-e a barátjáról és egyúttal közöd sincs hozzá. Mindentől függetlenül tiszteletben kell tartani, ha nemet mondtak, pont. Semmiféle magyarázattal nem tartozik neked a másik, ha azt mondja nem, akkor vége a dalnak.

Ugyanúgy viszonyulnak?? Hogy? Én azt mondom van barátom, ami így van, te hasraütésszerűen kitalálod, hogy ez nem igaz és neki állsz zaklatni, hogy márpedig igen is társadalmi kötelezettségem hozzád hasonló elmebeteggel ismerkednem? Ez hogy a viharba lenne már “ugyanúgy viszonyulnak”?! Mondom, hogy ostoba vagy és még csak észre sem veszed.

2023. jan. 4. 13:26
 153/266 anonim ***** válasza:
83%
Egy füllentés és a zaklatás egyenértékű szerinted? :D
2023. jan. 4. 13:26
 154/266 anonim ***** válasza:
0%

152

Igenis mondja meg, hogy azért nem ismerkedik vele mert az álla nem áll eléggé ki vagy a fülei elállnak vagy mert nem elég magas vagy mert a szeme nem elég mélyen ülő!!

Nektek nőknek ennyire büdös az igazság? Evolúciósan a manipulációra kondícionálódtatok?

Most meg bhassza a csőrötök, hogy az incelek leleplezik valós belsőtök..

2023. jan. 4. 13:31
 155/266 anonim ***** válasza:
87%
Hálistennek engem már békén hagynak mert házas vagyok és gyerekem is van. Erre azért elmenekülnek. De durva hogy ezek a beteg emberek közöttünk járnak.
2023. jan. 4. 13:32
 156/266 anonim ***** válasza:
100%
Alap esetben senki sem kezd el sértegetni egy idegen embert csak úgy, aki amúgy egy tök pozitív dologgal közelített meg, nem bántóan (mert azért az igenis pozitív, hogy valakinek megtetszettem, és az is dicsérendő, hogy veszi a bátorságot és ennek hangot ad). De ha meg ezeket mondjuk, akkor meg le vagyunk hurrogva, hogy milyen felszínes .csák vagyunk. Hagyjuk már. Főleg, ha egyszer tényleg van barátja az ember lányának, és azért nem akar ismerkedni, függetlenül az érdeklődő incel/chad személyétől.
2023. jan. 4. 13:34
 157/266 anonim ***** válasza:
100%
156: azért vannak olyan nők is, de azért az is igaz, hogy azokon kilométerekről látszik, hogy prolik - csak a srácok efelett elsiklanak, amíg külsőre bejön nekik. Aztán csodálkoznak, hogyha felszínesen válogatnak, felszínes nőkkel "hozza őket össze" a sors.
2023. jan. 4. 13:37
 158/266 anonim ***** válasza:
90%
Rendben, akkor legközelebb megmondom az adott illetőnek, hogy büdös a lehelete, hogy taszít a túlsúlya, hogy nem vonzó a kopaszsága, hogy igénytelen a megjelenése; ezek után ne szidjon vagy fenyegessen, hiszen ti szeretnétek az igazságot hallani.
2023. jan. 4. 13:38
 159/266 anonim ***** válasza:
90%

Te fogd fel, hogy NEM TARTOZUNK MAGYARÁZATTAL. Talán nem magyarul írunk vagy mi a problémád?! És neked egyébként mitől lenne jobb, ha ezt mondaná valaki a szemedbe, hm? Akkor meg azon menne a hiszti, hogy brühühü milyen felszínesek a nők. Ha azt mondja van barátja, te egyből megállapítod a szupererőddel, hogy hazudik, akkor meg jön a brühühü milyen hazugok a nők. Ha csak annyit mond nem akar ismerkedni, akkor brühühü, biztos azért mert nem tetszek neki, milyen felszínes már, hogy számára vonzó férfival tud csak elképzelni bármit is. 🤦🏻‍♀️

Te sem jönnél össze számodra taszító külsejű nővel, akkor meg mit papolsz?? A férfiak is pont ugyanúgy felszínesek és pont ugyanúgy lekoptatják azt a nőt, aki nem jön be nekik vaaagy ha jó szokásokhoz híven igazi ösztönlények, akkor előtte azért még megfektetik. Szóval nem kell az önsz*opkodás, ti sem vagytok jobbak egyetlen fokkal sem!

2023. jan. 4. 13:42
 160/266 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól értem ti azért nem mondjátok meg őszintén miért hajtotok el valakit, hogy nehogy kiderüljön, hogy felszínesek vagytok? Édes Istenem! Megsúgom, nem azon múlik, hogy takargatjátok vagy sem, ha felszínesek vagytok akkor anélkül is azok vagytok, hogy beismernétek. Tehát a női erkölcs: a jó hírnevüket védve hazudnak a közeledő srácnak, hogy nehogy kiderüljön mennyire felszínesek. Hát ez semmiképp sem hízelgő számotokra.

Akkor az incelekkel az a bajotok, hogy az igazságot szeretnék napvilágra hozni, és ezért utáljátok őket mert milyen szemét dolog már őszintének lenni, és hagyni magatok kiismerni? Tehát a hírnevetek védelmében inkább az inceleket szapuljátok és tapossátok?

Nagyok szép munka, taps, taps!

Annyit elmondok, még ha nem is érdekelne, ti tehetnétek az ellen, hogy a férfiak egy egyre növekvő rétege ne legyen így megbélyegezve! Igen, pont azáltal, hogy őszintébbek lennétek!

2023. jan. 4. 14:13
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!